Инстаграм Едва ли някой ще се учуди, че точно Диана Димитрова

...
Инстаграм
Едва ли някой ще се учуди, че точно Диана Димитрова
Коментари Харесай

Познахте ли я? Едно от най-красивите лица в Откраднат живот

 Инстаграм Едва ли някой ще се учуди, че тъкмо Диана Димитрова преди години е станала " Мис Бал " на своя абитуриентски бал. Актрисата, която изигра красивата доктор Зорница Огнянова в " Откраднат живот ", върна лентата обратно и показа любопитни фрагменти в обществените мрежи.

На фотосите приковаващата погледите и до през днешния ден брюнетка е семпло облечена в дълга черна рокля и по всичко наподобява, че още оттогава е знаела по какъв начин да отнесе конкуренцията, пък било то и нецеленасочено.

" Ами да, бях мис Бал! Беше ми много занимателно, тъй като нямах такива мераци. 12 клас към този момент бях сигурна, че ще аплайвам в НХА и приключих, като ученичката с най-вече извинени отсъствия и в това време първенец на випуска в паралелката изобразително изкуство. Да е жива и здрава класната ми, че изтърпя всичките ми простотии!

Нямаше по какъв начин да рисувам в подготовката за изпитите до 5 сутринта и да вървя за първи час. А в символ на митинг, тъй като не разбирах нервността около баловете, половината от роклята ми беше от втора ръка ", написа Димитрова в профила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР