Instagram започна да оптимизира интерфейса си за по-големи екрани и

...
Instagram започна да оптимизира интерфейса си за по-големи екрани и
Коментари Харесай

Instagram направи уеб интерфейса си по-лесен за използване на големи екрани

Instagram стартира да усъвършенства интерфейса си за по-големи екрани и макар че специфичното приложение за iPad към момента не е приоритет за обществената мрежа, администрацията на услугата въпреки всичко подхваща някои стъпки - уеб версията на платформата претърпя промени.

Някои консуматори видяха актуализирания уеб интерфейс на Instagram. Появи се странична лента с детайли като Търсене, Интересно, Съобщения, Известия, Създаване и други, които са преместени от горната част на страницата, където бяха показани като икони без надписи. Дизайнът доста наподобява на уеб версията на Twitter и наподобява уместно на по-голям екран. Настройките на профила, описът със запаметени изявления и превключването на сметки се отварят в в допълнение меню, когато кликнете върху бутона " хамбургер " в долната част на страничната лента, който преди се разширяваше, когато кликнете върху изображението на профила.
-->
Актуализираният интерфейс към момента не е наличен за всички консуматори, само че говорителката на Meta Кристин Пай съобщи пред The Verge, че това не е единствено тестване: " Винаги работим по способи за възстановяване на работата на хората с уеб версията на Instagram.com. Наскоро обновихме платформата, като подобрихме навигацията, оптимизирахме видеоклиповете и улеснихме работата с персонални известия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР