Instagram скоро ще започне да показва колко време потребителят средно

...
Instagram скоро ще започне да показва колко време потребителят средно
Коментари Харесай

Instagram скоро ще започне да показва колко време сте прекарали в социалната мрежа

Instagram скоро ще стартира да демонстрира какъв брой време потребителят приблизително прекарва вътре в приложението. Новата функционалност би трябвало да помогне на хората да управляват личното си държание — доста консуматори не са наясно какъв брой време всекидневно прекарват в обществената мрежа, превъртайки надолу лентата и разяснявайки изявленията в уеб страницата.
Нововъведението в Instagram първа го е забелязала Джейн Манчън Йънг, която към този момент неведнъж оповестява за новостите в известните услуги. Изследователката е проучила кода на цифровия артикул и се е пробвала да оправи това, върху което в този момент работят неговите основатели. В този случай, тя е научила за съществуването на новата функционалност от кода на приложението Instagram за Android.



„Instagram тества функционалност за данни, потреблението на които ще служи за проявление на какъв брой време потребителят е прекарал в приложението“ — написа Йънг в Twitter.

Създателят и изпълнителен шеф на Instagram Кевин Систръм удостовери съществуването на новата функционалност. Той просто цитира заглавието на новините от TechCrunch и добави: „Това е истината“. Между другото, генералният шеф Марк Зукърбърг от Фейсбук, който има Instagram, даде обещание да вкара сходна функционалност в главните обществени мрежи.

Все още не се знае каква тъкмо информация ще се демонстрира в Instagram и ще бъде ли налична информацията за потреблението на обществената мрежа от датата на регистрацията на новия консуматор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР