Instagram e най-бързо развиващата се социална мрежа, която се използва

...
Instagram e най-бързо развиващата се социална мрежа, която се използва
Коментари Харесай

10 начина да се сдобиете с повече последователи в Instagram

Instagram e най-бързо разрастващата се обществена мрежа, която се употребява от над 1 милиард консуматори. Тя измести Фейсбук измежду младото потомство.

Освен да споделяме фотосите си, които имаме опция да обработим благодарение на разнообразни филтри в приложението, можем да публикуваме и Instagram Stories. С тях ние качваме фотография, видео или текст с дълготрайност 24 часа. Целта е да споделим момента с нашите почитатели.

Но по какъв начин да притеглим повече публика, която да следи нашето наличие? Всеки желае да бъде видян и харесан в обществените мрежи, по тази причина сме ви подготвили 10 метода да се сдобиете с повече почитатели в Instagram.

1. Бизнес профил

Не е нужно да се занимавате с бизнес в Instagram, с цел да употребявате тази функционалност. За да преминете към бизнес профил е нужно от менюто с настройки да изберете Switch to Business Profile. Плюсът, който ви дава, е цялостен разбор на профила. Така ще разберете какво се харесва на вашите почитатели, какъв брой от тях са запазили и споделили обявата ви, брой визити на акаунта ви и още доста забавна информация.

2. Биография

Не пропускайте да напишете най-важните неща за вас. Включете обичан откъс, занимания или нещо, което обичате. Бъдете изобретателни!

 10 метода да се сдобиете с повече почитатели в Instagram

3. Увлекателно наличие

Най-важната част е наличието, което споделяте с почитателите ви. Не публикувайте всички фотоси, които са в галерията на телефона ви, а изберете най-подходящите и завладяващи фрагменти. Кой не харесва спиращи дъха гледки и сладки животни? Качете красиви фотоси от последната ви екскурзия с другари или занимателно видео на домашния ви любим.

4. Локация

Отбелязвайте местоположението, когато си качвате стори или обява. По този метод достигате до всеки един, който е кликнал на местоположението.

5. #Хаштагове

Хаштаговете оказват помощ наличието да бъде по-лесно откриваемо. Instagram лимитира потребителите да употребяват до 30 на пост. Публикациите ви доближават до повече хора даже единствено с един хаштаг. Така сигурно броят на почитателите ви ще се усили.

6. Описание

Не забравяйте да добавяте описания към изявленията. Обръщайте се към аудиторията с въпрос, с цел да провокирате полемика в мненията.

7. Следвайте

Колкото повече хора последвате, толкоз повече ще го създадат назад. Избирайте консуматори, които биха били заинтригувани от постовете ви. Съществуват голям брой приложения, с които може да следите кой ви е „ отпоследвал “ и да извършите същото, в случай че желаете.

8. Споделете профила си

Споделете профила си в другите обществени мрежи, които употребявате. Така ще ви открият доста по-лесно в Instagram и ще натрупате повече почитатели.

 10 метода да се сдобиете с повече почитатели в Instagram

9. Публикувайте в вярното време

Публикувайте постоянно и в вярното време, с цел да ангажирате публика. Обикновено хората преглеждат обществените си мрежи след работа. Пробвайте да споделяте фотоси в разнообразни часове и сами ще забележите по кое време почитатели ви са най-активни.

10. Бъдете себе си

За всеки младеж е значимо да бъде видян в онлайн пространството. Това не значи, че би трябвало да се променяте, с цел да бъдете харесани. Забавлявайте се, качете фотографията с несъвършенствата по кожата си и не се сравнявайте с останалите. Хората разгласяват триумфите си, само че не и неуспехите си. Да, хубаво е да си известен в обществените мрежи, само че по-голямо значение има да бъдеш благополучен в действителния живот.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР