Instagram е една от платформите, която се стреми да подобри

...
Instagram е една от платформите, която се стреми да подобри
Коментари Харесай

Вече са възможни GIF коментарите в Instagram

Instagram е една от платформите, която се стреми да усъвършенства ангажираността и творчеството на потребителите. И в този момент известното обществено приложение добави дълго чакана функционалност, която сигурно ще донесе още повече развлечение и мотив за изобретателно изложение на своите консуматори – опцията да дават отговор на изявления с GIF файлове.

Съобщението бе направено от Адам Мосери, ръководителят на Instagram, по време на чат с изпълнителния шеф на Meta Марк Зукърбърг.

Потребителите могат да избират GIF файлове от Giphy, известната GIF база данни.

Мосери споделя, че е било извънредно време тази функционалност да се появи, признавайки огромното желанието на потребителите за тази опция. С прибавянето на GIF файлове в мненията потребителите на Instagram към този момент могат да да изразят себе си по нов метод посредством анимирани изображения от Giphy, добре позната GIF база данни.

Тази актуализация идва след разпореждането на Службата за конкуренция и пазари на Обединеното кралство до Meta да продаде Giphy предходната година. Въпреки това Instagram взема решение да употребява известната GIF платформа, с цел да усъвършенства взаимоотношението на потребителите в приложението.

Мосери също по този начин разкри, че Instagram тества друга вълнуваща функционалност за текстове в Reel видеа. Тази функционалност се основава на въведените от Meta автоматизирани надписи през 2021 година Включването на таймлайн в долната част на видеата (подобно на TikTok) ще разреши на потребителите да синхронизират тъкмо надписите, подобрявайки цялостното преживяване при гледане и основаване на Reel видеа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР