Инстаграм Близки и приятели на загиналия 29-годишен моторист от Варна

...
Инстаграм Близки и приятели на загиналия 29-годишен моторист от Варна
Коментари Харесай

Близки на загиналия моторист настояват спешно за ограда на злокобното място по бул. Сливница!

 Инстаграм Близки и другари на починалия 29-годишен моторист от Варна упорстват за незабавни ограничения от страна на Община Варна по слагането на разграничителна защитна ограда сред двете платна на бул. " Сливница " в злокобния сектор, където 21-годишна шофьорка опустоши при неправилна маневра младия мъж. 

Ето какво показа за Varna24.bg Милен Минков, другар на Волен Шентов, умрял неуместно в разцвета на младостта си вечерта на 11 юни във Варна:

" Това е доста непосредствен мой другар, прелестен младеж, който към този момент го няма, беше душата на компанията. Беше човек, който е давал сърце и душа за работата и приятелите си, всичко правеше с обич. Знаем, че има следствие, евентуално то ще се проточи, само че това, което доста незабавно би трябвало да се направи е час по-скоро да се сложи разграничителна ограда сред двете платна в този сектор по бул. " Сливница ", където ежеминутно стават нарушавания.

Най-голямата ни болежка е, че един млад живот е пресечен без време, дано създадем всичко, с цел да предотвратим евентуална нова покруса. Вчера, до момента в който минавахме през това място поради погребението на Волен, за 15 минути станахме очевидци на пет нарушавания. Затова е незабавно булевардът да бъде разграничен с ограда, даже с краткотрайни ограждения, а по-късно да се създадат непрекъснати такива, с цел да не може да се влиза към бензиностанцията откъм автомагистралата.

Участъкът от бензиностанция  " Марешки " до идващия светофар на пандиза би трябвало да е с преградна ограда. Там са две ленти в едната посока и две в другата, с една разделителна ивица и това е причина за непрекъснати нарушавания, които е вършат. По веригата има много търговски обекти и се нарушава възбраната от двете страни на пътя. Много по-рано е трябвало да бъде поставена тази разграничителна ограда. Възможно е Волен да е карал бързо, това ще обяснява следствието, само че едно защитно оборудване щеше да предотврати тази нелепа гибел.

Започва дейния сезон, мотористите излизат, туристи идват, хора минават отвред, тъй че незабавно би трябвало да се реагира. Решени сме да пуснем и публично писмо до общината, само че се надяваме да бъдат взети незабавни ограничения по обезопасяването на сектора, вместо да се рискува живота и на други хора, до момента в който чакаме бавните бюрократични процедури. Искрено се надяваме на незабавно подпомагане и схващане от Община Варна! ", показа Милен Минков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР