Инспектори на Центъра за градска мобилност в София са наложили

...
Инспектори на Центъра за градска мобилност в София са наложили
Коментари Харесай

Неприсъствени "честитки" за неправилно паркиране в София

Инспектори на Центъра за градска подвижност в София са наложили рекорден брой санкции с задочен фиш за погрешно паркиране. Инспекторите "забождат новите честитки " под чистачките. Присъствието на лидера в транспортното средство не е належащо, с цел да бъде санкциониран, оповестява Нова ТВ.

Пуснати спешни светлини, в отсъствието на водача, също не избавят от глоба. Глобите варират от 20 до 200 лв.. Фишът се принтира на място и за секунди постъпва в масивите на КАТ.

Започна слагането на по този начин наречения "неприсъствен фиш " поради всеобщия градски превоз. Това съобщение се слага под чистачките на погрешно спрелия автомобил.

"На фиша е указано нарушаването, номера на автомобила, а на адреса на притежателя ще дойде и съответният фиш ", съобщи Димитър Дилчев, шеф на Центъра за градска подвижност.

"Този фиш може да се апелира в сходство със закона ", посочи той. Нарушението се отразява на таблет, с който се снима нарушителят. Снимките обаче не се изпращат на притежателя.

"Законът не изисква изпращането на тази информация на нарушителя, като фотосите се вършат, с цел да имаме доказателство за нарушаването, в случай че се стигне до обжалване ", съобщи шефът на ЦГМ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР