Иновациите на глобалния телевизионен пазар се развиват с изключителни темпове,

...
Иновациите на глобалния телевизионен пазар се развиват с изключителни темпове,
Коментари Харесай

QLED. Несравнимо качество на картината

Иновациите на световния ефирен пазар се развиват с изключителни темпове, само че качеството на картината към момента остава главен аршин за потребителите в избора на тв приемник. Водещите производители в този бранш влагат милиони в рационализиране на употребяваните технологии, с цел да отговорят на потребностите на хората и да предложат първокласно образно преживяване.

Премиум категорията тв приемници заема едвам 5% от пазара, който годишно записва над 200 милиона продажби, само че е главен фокус за водачите като Samsung. За същинските ценители на картината, компанията показа новата QLED серия, отличаваща се с Quantum Dot технология от ново потомство. В момента тази иновация е една от най-актуалните тематики измежду специалистите в промишлеността и се смята за бъдещето на тв приемниците. Тя подсигурява прогрес в ефикасността на светлината, непоклатимост на цвета и разширена цветова гама. По този метод QLED тв приемниците дават отговор на всички съществени аспекти на качеството на картината, в това число зрителния ъгъл, размера на цветовете, яркостта и ясния контрастност.

За ярка и жива картина в продължение на години, QLED серията отстрани резултата на „ прогаряне “ на екрана (често именуван "burn-in "), който може да се появи след дългогодишно прилагане. В допълнение, тв приемниците от гамата се характеризират и с дълбоки равнища на черното и HDR оптимална бляскавост до 2000 нита. Те са и първите в промишлеността с опция да възпроизвеждат 100% от размера на цветовете, което бе доказано от Verband Deutscher Elektrotechniker, една от най-големите научно-технически асоциации в Европа.

Качеството на картината върви ръка за ръка с дизайна и тъкмо по тази причина Samsung основава панел, който понижава отблясъците, тъй че потребителите да могат да виждат всеки обособен подробност с извънреден контрастност. QLED тв приемниците поддържат това равнище на показване без значение къде е седнал фенът – цветовете и картината резервират непрекъснато качество от всеки ъгъл. Благодарение на тази специфичност, хората се потапят в завладяващото чувство, че са част от действието, а гледането на телевизия престава да бъде еднопосочен развой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР