Иновативният Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier съчетава

...
Иновативният Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier съчетава
Коментари Харесай

ASBIS добави смарт уреди Midea в портфолиото си


Иновативният Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier съчетава дистанционно управление, вентилатор без перки и филтриране на въздуха (снимка: Midea)

Дистрибуторът на ИТ и потребителска електроника ASBISc Enterprises Plc разгласи, че прибавя към портфолиото си интелигентните домашен уреди на Midea. Двете к омпании подписаха съглашение за дистрибуция, с цел да разширят предлагането на новаторски уреди за умния дом.

Midea е международен водач в производството на интелигентни домашен уреди, в това число климатици, хладилници, перални машини и други Марката е известна с авангардните си технологии и внимание върху качеството, подчертаха от ASBIS.

„ Първата оригиналност, която предлагаме, е новаторски артикул, който съчетава 3 съществени функционалности в едно – интелигентно дистанционно управление, кулов вентилатор без перки и филтриране на въздуха ”, съобщи Андрей Казенау, управител бизнес развиване на ASBIS за продуктовата категория „ Климатизация и отопление ”.
още по темата
Вентилаторът Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление е положително решение за летния сезон – за дома и офиса, за B2B клиенти: хотели, кафенета и заведения за хранене и салони за хубост. „ Работим с онлайн и офлайн пазари, магазини „ Направи си самичък ” и сегмента B2B ”, разясни Казенау.

Този модел и още няколко вентилатора на Midea са налични за закупуване посредством дистрибуторската мрежа на ASBISc в Румъния, България, Литва, Естония, Латвия, Хърватия, Унгария, Словакия и Словения.

ASBIS чака да продължи партньорството си с Midea и да предложи на клиентите си още нови артикули в бъдеще, показаха от дистрибутора, който оперира на пазарите в района ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР