Иновативни технологии, без кабели, част от интериора, отлична картина –

...
Иновативни технологии, без кабели, част от интериора, отлична картина –
Коментари Харесай

Samsung вече предлага първия QLED 8K TV в България, но има още куп интересни предложения за предпразничното пазаруване

Иновативни технологии, без кабели, част от интериора, отлична картина – това са асоциациите ни за моделите на компанията
Тази седмица Samsung публично показа пред публиката в България новия тв приемник QLED 8К модел Q900R. Моделът, на който ние в Kaldata към този момент даже успяхме да създадем тест е първият в света, работещ с убийствено огромната резолюция на екрана. Освен това той изобилства от нововъведения като изкуствен интелект, с който гледаната от фена картина е меко казано впечатляваща.

Моделът, който безспорно ще промени „ разпоредбите на играта “ занапред ще бъде последван от не малко оферти във високия клас с рекордната резолюция, само че сега е единствения сходен артикул, който може да бъде платен.



8К моделът Q900R с QLED и изкуствен интелект (AI) се предлага в три ултраголеми размера на екрана (65″, 75″, и 85″) и работи с последното потомство процесор Quantum Processor. Възползвайки се от QLED технологията, която предлага дълбоки равнища на черното и HDR оптимална бляскавост до 2000 нита, само че и надграждайки я до 4000 нита,  Q900R предлага стандарт, който се среща в множеството кино студия. С 8К тв приемникът възпроизвежда четири пъти повече пиксели от 4K UHD TV и 16 пъти повече пиксели от тв приемниците с Full HD.  Което се вижда елементарно и с невъоръжено око. А елементарно можете да видите разликата, в случай че посетите някой от магазините, в които Q900R към този момент се продава. Посетете най-близкият, с цел да го видите. Струва си!
Ако няма задоволително 8К наличие, за какво ни е 8К тв приемник?
  Това евентуално се пита всеки, който таман е привикнал с налагането на 4K резолюцията. Samsung Q900R работи със специфична технология за 8K Upscaling. С нея дори  наличие с по-ниска резолюция наподобява съвършено на огромния екран. Специалната технология на Samsung способства за високото качество на картината и звука, без значение от истинското качество или формат на източника. Без значение е дали даден консуматор гледа наличие посредством услуга за видео при поискване, HDMI, USB, или даже мобилно шерване, Quantum Processor 8K разпознава и преоразмерява наличието, с цел да се демонстрира в 8K качество. Всъщност усъвършенстваната с изкуствен интелект технология 8K AI Upscaling на Q900R е създадена за да усъвършенства както качеството на картината, по този начин и на звука – без значение от истинското качество или формат на източника.


Ambient Mode
Интересните неща не свършват до тук. Сред портфолиото на компанията, които имахме опция да разгледаме в един от магазините на огромните търговски вериги са модели, поддържащи Ambient Mode.

С него всеки тв приемник може да стане част от вашата стена като на екрана се изобразява фотография на това, което на процедура е зад него. С Ambient Mode можеш да украсиш стаята си с декоративно наличие. Както и с потребна информация и да добавиш лични фотоси. Благодарение на този режим няма да забележиш тв приемника на стената, тъй като той се слива идеално с фона на стената ти, и даже може да възпроизвежда лека фонова музика.


Невидимото е красиво
Портфолиото на компанията, изложено в магазина включва още QLED модели с разнородни форми и величина. От Samsung подчертават доста и над това, че тези модели са и с One Invisible Connection.



Една невидима връзка е всичко, което ти би трябвало. След като всички тези преплетени кабели, в това число захранващия кабел, към този момент са слети в едно и не се виждат, тв приемникът се слива съвършено с интериора ти. А най-хубавото е, че разполагаш с нужното ти пространство, с цел да подредиш стаята си по този начин, както искаш.


Портфолиото
През 2018-а Samsung предложи  няколко модела от QLED, Premium UHD, UHD и ултраголеми екрани в разнообразни размери. Предложените модели за 2018 година включват както плоски, по този начин и извити екрани:
QLED тв приемници : QLED моделите за 2018 включват – Q9F (65 ”, 75 ”, 88 ”), Q8F (55 ”, 65 ”, 75 ”), Q7F (55 ”, 65 ”, 75 ”) и Q6F (49 ”, 55 ”, 65 ”, 75 ”, 82 ”). QLED тв приемниците са с усъвършенствани цветове и контрастност, HDR10+ съгласуемост, режим Ambient Mode, Smart TV функционалности, One Remote Control и One Invisible Connection****. Premium UHD: Premium UHD моделите на 2018 включват: NU8502 и NU8072. Premium UHD тв приемниците имат характерности като Dynamic Crystal Colour, HDR10+ съгласуемост, решения за прикриване на кабелите,  Smart TV усъвършенствания с Bixby гласов асистент** и One Remote Control. UHD: UHD моделите включват: NU7172 (75 ”, 65 ”, 55 ”, 50 ”, 43 ”, 40″) и NU7372 (65 ”, 55″). Tези тв приемници са с характерности като 4K UHD и HDR картина, решения за прикриване на кабелите, моден дизайн и Smart TV функционалности. Качество на картината
Благодарение на Quantum dot технологията, картината е изумително реалистична и има един милиард цветове и подробни елементи. Ultra Black и Direct Full Aray характерностите на QLED 2018 дават безкомпромисно качество на картината, даже при директна слънчева светлина или при слаба осветеност в стаята. Черните цветове са по-дълбоки и по-тъмни, и акцентират всеки обособен подробност. А HDR10+ технологията на Samsung обезпечава необятен диапазон от бляскавост и контрастност, и дава опция да се виждат елементи извън сенките. На процедура всяко изображение се обработва самостоятелно, кадър по кадър, с цел да се усъвършенства визуализацията посредством подръжката на HDR наличие.


Скритият любимец
За търсещите нещо по-достъпно от компанията отличават  моделът 49-инчов Q6F. Телевизорът е едно от най-хубавите решения на компанията, изключително когато приказваме за композиция сред цена и качество. 4K QLED модела, работещ с операционна система Tizen има съвсем всички модерни технологии на компанията.  Q6F ви дава 100% от размера на цветовете, което значи, че уголемява обсега на прецизните, богати и детайлни цветове, които можете да видите на екрана.

Изчистеният дизайн на гърба на Q6F значи, че всички кабели остават скрити от погледа. Нужни са единствено три елементарни стъпки. Стъпка 1. Свържете вашите кабели. Стъпка 2. Вкарайте вашите кабели във вградените входове за кабели на гърба. Стъпка 3. Подредете вашите кабели благодарение на стойката на тв приемника.

Смарт характерностите на новите QLED 2018, в това число и на обсъждания модел, оферират революционно ново схващане за тв приемника през днешния ден. Приложението SmartThings разрешава безпроблемно свързване с необятен набор от смарт устройства и електроуреди – от хладилника до мобилния телефон, като по този метод обезпечава подсъзнателен метод за цялостен надзор на дома и оттатък него.

Благодарение на IoT Dashboard потребителите могат да управляват всички IoT свързани устройства безпроблемно и непосредствено от тв приемника. Те могат да получават вести от пералнята, да вземем за пример. Времето за настройване и първична конфигурация на тв приемника е фрапантно понижено, като е задоволително потребителят да свърже смарт телефона си с тв приемника, с цел да направи първичните настройки в пет лесни стъпки. А посредством интелигентната платформа Bixby, потребителите могат посредством гласови команди да започват обичани излъчвания и да ръководят съвместимите устройства.
Други оферти
Предложенията на компанията не свършват до тук. Има и не по-малко модели, които не са QLED, само че също показват доста добра картина. При това на доста по-ниска цена.  По-широкият обсег на яркостта и контраста на Q HDR 1000, обезпечен от HDR10+, ви разрешава да виждате през погледа на режисьора. Вижте детайлите, които не сте могли да видите преди в най-светлите и най-тъмните подиуми.
Не са за занемаряване и най-достъпните
Сред продуктовото портфолио на Samsung има и не малко решения, в страни от топ трендовете и технологиите, които 8K моделите на компанията оферират. И макар че нямат най-отличителните черти на QLED моделите, те въпреки всичко не престават да оферират чудесна картина на цени, даже слизащи под психическата граница от 1000 лева

В края на нашето живо включване помолихме и Красимир Дацов, продуктов управител за тв приемниците на Samsung да отговори и на най-често повтаряния от вас читателите въпрос, а точно: Защо да си вземем 8К тв приемник? Не е ли проблем неналичието на наличие?

„ Смисълът на QLED 8К e да сте измежду първите с новата технология. Сега тя може да се откри единствено при нас. Очаквам множеството хора, които си купуват 8К към този момент да са имали 4К. С новата технолгоия взимаш по-голям екран, който може да се гледа от по-близко, от повече ъгли. А за наличието – с 8K Ai Upscaling всяко наличие може да бъде усъвършенствано до 8К. А и да не забравяме 4000-те нита. Съдържанието наваксва, само че с цел да има такова, въпреки всичко би трябвало да има и модели, на които да се гледа
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР