Иновативната софтуерна платформа, предлагаща 360-градусов бизнес модел за онлайн търговия,

...
Иновативната софтуерна платформа, предлагаща 360-градусов бизнес модел за онлайн търговия,
Коментари Харесай

Ключово партньорство между NEXT BASKET и euShipments.com за доставки и фулфилмънт

Иновативната софтуерна платформа , предлагаща 360-градусов бизнес модел за онлайн търговия, подписа съглашение за дълготрайно партньорство с euShipments.com за фулфилмънт и доставки до Европа. Тази значима стъпка разрешава на всички компании, употребяващи платформата на NEXT BASKET, да се възползват от логистичните услуги на euShipments.com, гарантирайки бързи и надеждни доставки до 27 страни.

Богатият опит на euShipments.com в обработката и доставката на колета от електронна търговия дава опция на сътрудниците на NEXT BASKET да се концентрират напълно върху своя бизнес. Те могат да се доверят на експертите от euShipments.com за ръководството на поръчките и доставките до клиентите им както в България, по този начин и в чужбина, без да се нуждаят от вътрешен логистичен отдел.
-->
euShipments.com сега разполага със хранилища в 12 европейски страни, като оперира с уеднаквен действен и софтуерен модел. В четири от тях - България, Румъния, Унгария и Хърватия, компанията разполага със лични хранилища и екипи. Това разрешава на eCommerce логистиката да разполага с нужните запаси за обработка на онлайн поръчки, без значение от дестинацията, до която би трябвало да бъдат доставени.

Партньорството сред NEXT BASKET и euShipments.com има за цел да улесни онлайн търговците, като основава всички предпоставки за бърз и безпроблемен напредък на европейските пазари и подсигурява сигурна и своевременна доставка до крайните консуматори.

„ Решихме да установим това партньорство с една съответна цел - да предоставим на всички консуматори на NEXT BASKET достъп до по-широк набор от профилирани услуги. euShipments.com е образец за такава специализация, като компанията към този момент повече от 10 години реализира надеждни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще способства за по-висока конкурентоспособност на онлайн търговците при развиването им на нови интернационалните пазари “, разяснява Борислав Малинов, създател на NEXT BASKET.

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и интензивности към един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт хранилища,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР