Инкасо автомобил на американската охранителна компания Brink's изля истински порой

...
Инкасо автомобил на американската охранителна компания Brink's изля истински порой
Коментари Харесай

Дъжд от долари на американска магистрала

Инкасо автомобил на американската охранителна компания Brink's изля същински проливен дъжд от банкноти върху пътуващите по автомагистрала Interstate 70 в щата Индиана. Според очевидци задната врата на бронирания камион се отворила и от нея се изсипали пари на пачки и даже цели чували, оповестява Fox 59.



По предварителни оценки на автомагистралата са се разпилели към $600 000. Шофьорът на инкасо автомобила схванал какво се случва едвам когато различен лидер се изравнил с него и почнал да му сочи задницата на камиона.



Присигналите на място служители на реда били раздвоени сред дилемите да събират разпилените банкноти и да ги пазят от натрупалите се мераклии за лесни пари. Дежурният серж. Джон Пери от индианаполиската полиция даже е пуснал заплашително известие в Twitter, в което предизвестява възползвалите се от хаоса на автомагистралата мародери, че могат да бъдат упрекнати в кражба.

A Brinks truck lost money in I-70 near Sam Jones Expressway. Troopers are investigating & following up on tips about people who stopped to take
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР