Инж. Николай Пелтеков е новият изпълнителен директор на Асарел-Медет“ АД

...
Инж. Николай Пелтеков е новият изпълнителен директор на Асарел-Медет“ АД
Коментари Харесай

Инж. Николай Пелтеков е новият изпълнителен директор на „Асарел-Медет“ АД

Инж. Николай Пелтеков е новият изпълнителен шеф на „ Асарел-Медет “ АД от 4 януари 2023 година Досегашният изпълнителен шеф инж. Делчо Николов ще продължава да бъде ръководител на Управителния съвет на сдружението. В духа на фирмените политики и полезностите на „ Асарел-Медет “ АД двамата и отсега нататък ще работят за обезпечаването на приемствеността и за дълготрайното стабилно развиване на компанията.



Промяната става факт, откакто Надзорният съвет на „ Асарел-Медет “ АД реши да бъде повишен броят на членовете на Управителния съвет от четири на пет и дефинира нов петгодишен мандат на съвета. За нов член на Управителния съвет бе определен инж. Николай Пелтеков. Надзорният съвет утвърди също решението на новия състав на Управителния съвет, с което се избира новият изпълнителен шеф на компанията.

Инж. Николай Пелтеков е част от екипа на „ Асарел-Медет “ от 25 години, като потвърждава своя професионализъм по време на кариерното си израстване като дълготраен член на висшия мениджърски екип. На 15 февруари 2022 година той е определен за общоприет шеф на „ Асарел-Медет “АД, като преди този момент три години е шеф „ Ремонтни действия “. Започнал е своето развиване като механошлосер и монтьор в рудник „ Асарел “, след което става шеф на сектор „ ЦПТ и Западно насипище “. Ръководил е завод „ Ремонт Обогатителна фабрика “, направление „ Ремонти “ и отдел „ Инженеринг на ремонта “.

Завършил е „ Комплексна машинизация и поточни линии “ в Минно-геоложкия университет „ Св. Иван Рилски “. Роден е на 5 декември 1971 година в гр. Панагюрище. Семеен, с една щерка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР