Инициативите за управление, предприети от руските власти във временно окупираните

...
Инициативите за управление, предприети от руските власти във временно окупираните
Коментари Харесай

Лондон: Русификацията в окупираните територии на Украйна продължава

Инициативите за ръководство, подхванати от съветските управляващи във краткотрайно окупираните територии на Украйна, не престават. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Руската академия по национална стопанска система и обществена администрация разкри магистърска степен " Държавно и общинско ръководство ", която съгласно представител на университета ще обезпечи на приключилите умения за работа на всички равнища на ръководство, в това число в Донецката и Луганската национална република, както и в Херсонска и Запорожка област. Руският министър на правораздаването Константин Чуйченко заяви и че Русия е основала 58 федерални пандиза във краткотрайно окупираните територии на Украйна.
 Организация на обединените нации упрекна Русия в насилствена русификация на окупираните територии на Украйна
Организация на обединените нации упрекна Русия в насилствена русификация на окупираните територии на Украйна

Организация на обединените нации предизвести Украйна и против преследването на колабороционисти

Според английското разузнаване евентуално основаването на магистърската стратегия е частично ориентирано към превъзмогване на дефицита на искащи и квалифицирани фрагменти за съветската администрация във краткотрайно окупираните територии на Украйна . Това може да бъде обвързвано с проектите на съветския президент Владимир Путин да сътвори нов административен хайлайф, както беше посочено в обръщението му към нацията предишния месец и с издаването на президентски декрет през януари 2024 година за основаването на нов кадрови запас.

Британското МО отбелязва, че това е следващото доказателство за русификационни ограничения за привеждане в сходство на правните и политическите рамки на краткотрайно окупираните територии на Украйна към Руската федерация . Други сходни ограничения до момента включват разширение на съветската правосъдна система,, издаване на и създаване на съветска телекомуникационна инфраструктура.
 Москва е издала над 80 000 паспорта в анексираните области Обновена
Москва е издала над 80 000 паспорта в анексираните области

Европейски Съюз няма да признава документите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР