Инициативата Eдин пояс, eдин път“, известна като Новия път на

...
Инициативата Eдин пояс, eдин път“, известна като Новия път на
Коментари Харесай

Новия път на коприната обсъждат световни експерти във Варна

Инициативата „ Eдин пояс, eдин път “, известна като Новия път на коприната, ще бъде измежду главните тематики, които ще бъдат разисквани от международни експерти в морския отрасъл по време на 7-ата интернационална конференция-изложение „ Пристанища и мореплаване по Черно море 2018 “. Събитието ще се организира под егидата на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “ във Варна от 21 до 23 май.

България е значима пресечна точка за международната логистика, а морските ни пристанища в Бургас и Варна към този момент са в обсега на дълготрайната тактика на Китай за развиване на „ пътя на коприната “. В тази връзка се чака те да се трансфорат в буферни хъбове за артикули, идващи от Близкия изток и Централна и Югозападна Азия. Предстоящата конференция ще даде опция да се обсъдят упованията и проектите в тази тенденция, както и да се реши какви да са бъдещите стъпки на развиване.

Над 300 представители на изявени международни компании от морския отрасъл от близо 20 страни ще вземат присъединяване в влиятелното събитие. Конференцията дава отлична опция за продан на международно ноу-хау и сполучливи практики, а ревюто ще бъде поле за изява на водещи специалисти в региона на пристанищата, корабоплаването и транспортната логистика, които ще показват най-съвременните технологии в региона на пристанищната промишленост и осведомителните технологии.

В рамките на форума Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “ ще показа своите достижения в региона на развиването на морския превоз – построяването на едни от най-съвременните системи за ръководство на корабния трафик, въвеждането на електронното ръководство в морския и речния превоз – системите Single Window по море и река, както и идното внедряване на системата за електронен продан на информация в българските пристанища /Port Community System – PCS/.

7th Black Sea Ports & Shipping 2018 е най-голямото събитие в региона на корабоплаването за Черноморския район и едно от най-големите и най-престижни интернационалните събития в региона на морския превоз в международен мащаб. Eмблематичният конгрес ще се организира за първи път в България като самопризнание за достиженията на ДППИ в региона на модернизирането на българските пристанища и на морския превоз у нас. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР