Инициативата е продължение на политиките на община Бургас за повишаване

...
Инициативата е продължение на политиките на община Бургас за повишаване
Коментари Харесай

Община Бургас отпечата благотворителни календари

Инициативата е продължение на политиките на община Бургас за повишение информираността на жителите по значими екологични тематики.

През последните години зачестяват случаите на изоставени домашни любимци, които постъпват в приюта. Навременната кастрация и виновното и хуманно отношение към живота и здравето на животните е единствения метод за ограничение популацията на безстопанствените животни.

Бургаските огнеборци откликнаха задушевно и се включиха в самодейността, а фотосите са дело на младия бургаски фотограф Алия Казанджиева.

Всеки, който желае да закупи календара с бургаските пожарникари и кученцата – манекени, може да го направи в Приюта за безстопанствени кучета, който се намира в местността „ Пода “ край Бургас и в общинската дирекция „ Околна среда “ на ул. „ Шейново “ № 24 /ет. 2, ст. 201/ или да направи финансово подаяние, като употребява дарителската сметка на Община Бургас:

ОБЩИНА БУРГАС

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид заплащане: 445100

Основание: Дарение подслон за кучета /адрес за доставка

В полето „ Основание “ е нужно да уточните, като се изключи че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и в случай че желаете защо тъкмо желаете да се употребяват те – за храна, интервенция, хигиенични средства, за несъмнено куче или при потребност, за който и да е питомец на приюта. Минималната стойност е 20 лева

Най-дългосрочната и добра алтернатива да помогнете на куче от приюта, си остава осиновяването. Това обаче е отговорност, която би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете, защото животните бързо се привързват към стопаните си и в случай че след това решите да го изоставите, контузиите върху кучето са големи.

Събраните средства ще бъдат употребявани за увеличение броя на кастрираните животни, за осъществяване на задомителни акции, лекуване на тежко заболели безстопанствени и изоставени домашни животни и създаване на нови уреди в общинския подслон.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР