Инициативата Без докосване“, стартира за първи път в Италия и обхвана

...
Инициативата Без докосване“, стартира
за първи път в Италия и обхвана
Коментари Харесай

„Без докосване“ - изцяло нова услуга в сервизите на Ford

Инициативата „ Без допиране “, стартира за първи път в Италия и обхвана цяла Европа, от през днешния ден е и в България.

Услугата за сервизиране и дезинфекциране на Ford - „ Без допиране “, помага на водачите да запазят мобилността си.

Стартирана вследствие на коронавирусната рецесия, услугата „ Без докосване “ подсигурява, че превозните средства са дезинфекцирани преди да бъдат върнати на притежателите и свежда до най-малко контактите на клиента и необходимостта да напуща дома си.

Въпреки рецесията около Covid-19, която изисква доста хора да останат в домовете си, за някои водачи, компании и организации, опцията да пътуват с кола или микробус, остава от съществено значение.

Чрез внедряване на услугата „ Без докосване “, Ford подсигурява, че клиентите ще могат да разчитат на своите превозни средства. Част от програмата е и старателното дезинфекциране на автомобилите и микробусите, преди да бъдат върнати след ремонт и сервиз, както и свежда до най-малко контактите на клиента и нуждата да напуща дома си, като показва адрес, от който желае да бъде взет и върнат автомобила след сервизиране.

„ Знаем, че има водачи, които изпълняват доставки на хранителни артикули или медицински консумативи, както и клиенти, които би трябвало да са мобилни, за да предоставят съществени артикули на възрастните си родственици “, споделя Масимо Пасаниси, отдел за обслужване на клиенти на Ford, шеф по продажбите на Ford of Europe, „ Услугата „ Без допиране “ предоставя на клиентите сигурността, че могат да разчитат на нужната подвижност с превозното си средство, както и спокойствието, че транспортното им средство се дезинфекцира преди да стигне отново до тях. “

Услугата „ Без допиране “, включва носенето на ръкавици за еднократна употреба от екипите на Ford, както и дезинфекцирането на ключовете на автомобила и интериора му. Воланът, скоростният лост и седалката на водача са покрити с найлони за еднократна употреба, които се отстраняват непосредствено преди автомобилът да се върне на клиента.

Обслужването на „ No Touch “ към този момент е въведено в доста европейски страни, включително Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция и Обединеното кралство. Тя ще бъде разширена в цяла Европа, като през тази седмица започва и в България

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР