Информацията за готвеният арест на Доган е фалшива новина. Следва

...
Информацията за готвеният арест на Доган е фалшива новина. Следва
Коментари Харесай

Журналист хвърли бомбата: Бивши ченгета, близки на Цветан Василев, подклаждат напрежение, но до месец ще си понесат последствията

" Информацията за готвеният арест на Доган е подправена вест. Следва да отчетем, че това е вест в гладния за вести август. Нетрадиционно е, че самият Доган реагира. Това съобщи в " Здравей, България " журналистът Илхан Андай по отношение на проблема с " Цанков камък ". " Напоследък той се обръща към хората основно с заявления и известия. За първи път обаче в този момент той реагира на вест от медиите. Изненада е, че реагира. Някой си е наумил нещо и е желал той да направи това. Така някои кръгове дадоха отговор на офанзивата да бъде докаран Цветан Василев ", сподели Андай.

" ГЕРБ са ръководещи и са повдигнали въпроса съзнателно, тъй като " Цанков камък " е почнал по времето на Симеон Сакскобургготски, когато в политиката са били Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия и очевидно им е било комфортно. ГЕРБ извършиха това, което в учебниците по политика е записано. Вдигнаха топката и вкараха гол. Те не могат да не шумят за това нещо, те имат минимум виновност за това нещо. Това е общественият мегапроект на България ", сподели журналистът и добави, че сега ГЕРБ са в в действителност доста комфортна позиция.

" Бивши ченгета, близки на Цветан Василев, направиха това напрежение и до месец ще си понесат следствията. ", заключи журналистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР