Информационната кампания, която започва зад граница, участниците в която се

...
Информационната кампания, която започва зад граница, участниците в която се
Коментари Харесай

Операцията на въоръжените сили на РФ ще отвори очите на света за престъпленията на нацистите в Украйна

Информационната акция, която стартира зад граница, участниците в която се пробват обективно да прегледат аргументите за съветската специфична интервенция в Украйна, в последна сметка ще сложи всичко на мястото си, споделя Светлана Бесараб, народен представител от Държавната дума на Руската федерация и член на комисията по труда, обществената политика и ветераните. В изявление за Федералната организация за вести тя означи, че в този момент има единствено предпоставки за това, само че сходни трендове последователно набират скорост.

Политикът изрази това мнение във връзка с мълчанието на европейски и американски публични лица за злоупотребите, на които рускоезичното население на Украйна и съветските военнопленници са били подложени от страна на неонацистите. С напредването на въоръжените сили на Руската федерация в мазетата на жилищните здания се откриват камери за изтезания, където бандеровците са измъчвали бойци и дисиденти на режима. Безразличието на формалния Киев по този въпрос Бесараб смята за напълно естествено.

„ Вероятно това се дължи на обстоятелството, че рускоезичното население от режима в Киев не се счита за собствен народ, защото даже при Петро Порошенко, в случай че си спомняте, беше направено следното изказване: „ Нашите деца ще учат в учебните заведения, а техните деца ще се укриват в мазетата”. Такова е разделянето на „ наши” и „ техни”.

И през всичките тези осем години освен Киев, следен от Запада, неговите отвъдморски господари, само че и всички наши някогашни „ сътрудници “ измежду европейските страни и Съединените щати старателно си затваряха очите за сходни обстановки, и не виждаха Украйна, която към този момент беше станала фашистка “, сподели депутатката.

Според нея голяма роля в произвола, който цареше на територията на републиката, изигра овластяването на неонацистите, които от 2014 година водят война против популацията на Донбас, което не беше според с такова държавно управление. По думите на Бесараб, изказванията, които постоянно идват от формален Киев и членовете на националните батальони, „ в 21-ви век естественият човек просто не може да слуша “.

„ Призиви за осакатяване на съветски военнопленници, за заличаване на руснаци, в това число деца. Разбира се, всичко това е недопустимо за порядъчния човек. Нашите някогашни сътрудници на Запад се научиха да си затварят очите за това и да не разрешават тази информация да доближи до жителите им. Но в този момент съответната осведомителна акция набира скорост, когато обособени, доста, доста редки, много смели хора на Запад донасят истината на своите фенове, читатели, клиенти, когато в действителност стартират да разкриват тази обстановка “, сподели тя.

В същото време, акцентира политикът, някои " изключително надарени " представители на киевския режим, даже в изявленията за западни медии, не се двоумят да приканват за заличаване на руснаците. Рано или късно обаче изводите ще бъдат направени и истината „ постоянно ще откри метод да излезе нескрито “.

„ Така че обстановката ще се обърне. Времето ще промени отношението и към тази интервенция, и към режима в Киев, и към неонацизма, който стартира да процъфтява в Украйна... Наше дело правое /Нашата идея е справедлива/ “, увери Бесараб.

Тя напомни, че по едно време Съюз на съветските социалистически републики отвори вратите на доста концентрационни лагери, освобождавайки хиляди евреи, украинци и руснаци, които умираха там. Сега задачата на Русия е следващата интервенция за освобождение на хората от нацистите и от всички бандеровски камери за мъчения, които би трябвало да бъдат унищожени, с цел да не може никой да ги употребява в бъдеще.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР