Информационен ден за българската общност в СолунИнформационен ден за българската

...
Информационен ден за българската общност в СолунИнформационен ден за българската
Коментари Харесай

Информационен ден за българската общност в Солун

Информационен ден за българската общественост в Солун
Информационен ден за българската общественост по въпроси, свързани със общественото обезпечаване, ще се организира в Солун, Гърция. Събитието ще се състои на 7.10.1018 година, от 9:00 часа в постройката на Генералното консулство на България в града, оповестиха от Национален осигурителен институт.

Организатори са Службата по трудовите и обществени въпроси на Министерството на труда и обществената политика към посолството на България в Атина и Националният застрахователен институт. Експертите ще дават информация и ще съветват българската общественост по процедури и на практика въпроси свързани с преместването на застрахователен стаж за разнообразни осигурителни опасности от една страна в друга.

Основно консултациите ще бъдат ориентирани към процедурите при пенсиониране при насъбран застрахователен стаж допълнително от една държава-членка на Европейския съюз, както и за потреблението застрахователен стаж за други осигурителни опасности (безработица, болест и майчинство). Полезна за жителите ще бъде и практическата информация за изплащането на пенсии от страна на гръцката осигурителна институция и отбраната на трудовите права на работещите в Гърция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР