Инфлуенсърката, добила славата на най-секси стоматоложка у нас, Теодора Тодорова

...
Инфлуенсърката, добила славата на най-секси стоматоложка у нас, Теодора Тодорова
Коментари Харесай

Навръх ЧРД: Теди Тодорова обяви пола на бебето със скромно парти, ето кога ще ражда

Инфлуенсърката, добила славата на най-секси стоматоложка у нас, Теодора Тодорова е измежду звездните бъдещи майки на 2023 година Тя ще стане майка за първи път при започване на април, а не щеш ли и показа пола на дълго чаканото им детенце:

От видеото излиза наяве едно - тя и брачният партньор ѝ ще са родители на момиченце! Впрочем то ще е едно от дребното измежду инфлуенсърските бебета тази година, където момчешката доминация е цялостна.

Виж още: Нов звезден баща? Джино Бианкалана стана татко за първи път, обърна се към обичаната с думи на любов 

Поводът да разгласят пола на бебето е рожденият ден на Теодора. От видеото, както и последвалите сторита, разбираме, че всичко се е случило на непретенциозно домашно празненство, за което в България се е прибрала от Шотландия и най-хубавата другарка на Теди.

Виж още: Кайли Дженър изкопира Андреа? Певицата се върна 10 години обратно и го потвърди

Иначе тя и половинката ѝ от дълго време знаели пола на бебето. Тази вест не изненада и доста от почитателите на Теди, които още по фотосите преди този момент допускаха, че бебето е момиче. Причината - националната мъдрост, съгласно която, в случай че бъдещата майка е с по-нисък стомах, бебето ще е момиче. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР