Инфлуенсърката Александра Богданска очевидно напълно забрави за Лудия репортер Дани

...
Инфлуенсърката Александра Богданска очевидно напълно забрави за Лудия репортер Дани
Коментари Харесай

Прежали Дани Петканов: Алекс Богданска показа новото гадже

Инфлуенсърката Александра Богданска явно изцяло не помни за Лудия кореспондент Дани Петканов. Нещо повече, моделката си има нов другар, макар че тя самата твърдеше, че не изпитвала потребност от човек до себе си. Явно любовната ѝ отмора е завършила, тъй като папараците я уловиха, до момента в който целува новия си мъж по бузата и даже качва дългите си крайници върху него. Всичко това се случи в столично заведение.

Преди да седне на обяд с новия си другар, двамата минали да пазарят самун от известна пекарна. Това подсказва, че е доста евентуално те даже да разделят един покрив дружно.

Новият на Богданска не е от известните среди. По информация на „ България Днес “ двамата имат връзка от няколко месеца, а Алекс към този момент го е срещнала с наследника си Габриел. Именно с новия мъж в живота си Богданска и синът ѝ пътуват всеки уикенд и се забавляват оптимално. Но, несъмнено, моделката към момента крие гаджето. Поне към този момент.

Богданска и Лудия кореспондент се разделиха публично през февруари предходната година. Причината – несходство в характерите. Двойката имаше доста проблеми в брака. Даваха си редица шансове, само че в последна сметка се разведоха.

Инфо:woman.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР