Инфлуенсърът Андрю Тейт и брат му Тристан са завели дело

...
Инфлуенсърът Андрю Тейт и брат му Тристан са завели дело
Коментари Харесай

Андрю Тейт се обяви за жертва - ще съди една от жените, обвинили го в сексуално насилие

Инфлуенсърът Андрю Тейт и брат му Тристан са завели дело против жена, за която настояват, че е излъгала, като ги е обвинила в трафик на хора.

Тейт, който е обвиняем в Румъния по няколко обвинявания, в това число обезчестяване и основаване на проведена незаконна група, твърди, че " подправените " обвинявания на дамата са довели до ареста му. Братята желаят минимум 5 млн. $ в желае си, заведен против дамата, родителите ѝ и още една жена, която е живяла в имението на Тейт, както и непосредствен до нея мъж.

Братята настояват, че петимата са заговорничили, с цел да ги обвинят незаслужено в трафик на хора и обезчестяване, което им е коствало свободата и милиони долари доходи от доходоносните им профили в обществените мрежи, подкасти и други бизнес инициативи.

Румънските управляващи арестуваха Тейт и брат му през декември и им повдигнаха публично обвинявания предишния месец, като настояват, че двамата са принудили седем жертви да се занимават с порнография и са ги подложили на физическо принуждение. Към момента те остават под домакински арест в Румъния.

Адвокатите на Тейт обаче настояват, че братята са " жертви на лъжите " на жена от Флорида, като я назовават " професионална измамница ". В правосъдния иск се твърди, че тя е търсила полова връзка с Тристан Тейт, с цел да се реалокира в Румъния, след което се е пробвала да измами братята.

" В нито един миг братята Тейт не са взели участие в трафик на хора ", се споделя в правосъдния документ. Адвокатите споделят, че дамата " е серийна лъжкиня, манипулаторка и интригантка, която експлоатира уязвими, постоянно богати мъже с положителни планове за полова, финансова и прочувствена полза ".

Това е единствено следващото развиване към правосъдната сага за спорния инфлуенсър. Профилите на Андрю Тейт в TikTok, YouTube и Фейсбук бяха блокирани поради тирада на омразата и женомразки мнения, в това число негови изявления, че дамите би трябвало да носят отговорност за това, че са били полово насилвани. Но той остава много известен в Twitter, където има над 7 милиона почитатели, доста от които млади мъже и възпитаници.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР