Инфлацията се забавя, но ни предстои либерализация на енергийния пазар.

...
Инфлацията се забавя, но ни предстои либерализация на енергийния пазар.
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Напълно убеден съм, че цените на тока ще се повишат

Инфлацията се забавя, само че ни следва либерализация на енергийния пазар. От това съм извънредно мощно обезпокоен. Напълно уверен съм, че цените на тока ще се покачат, въпросът е с какъв брой. Кой обаче ще контролира пазара? Закриваме индустриалните си мощности в енергетиката, ще разчитаме на импорт и той ще бъде безценен. Това каза президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване пред Нова телевизия.

" Не се вижда да има място за нови работещи на пазара. Появиха се информации, че големи предприятия са го закъсали ", добави той. 

По думите му синдикатите желаят да дадат отзиви за назначенията в регулаторите, с цел да не се появят " инцидентни " хора, определени от съответни политически сили. " Не знам в това държавно управление кой кой е. Много от хората във властта се оказаха неприемливи. Трябва някой да води добре новите министри, само че дали ще бъде Мария Габриел не знам. Политическата композиция се образува на нездрава основа. Голяма смяна ще бъде, в случай че сменят министъра на финансите, в което нямам доверие, тъй като беше неофициалният министър председател ", счита Манолов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР