Infiniti Motor Company ще представи нови автомобили с електрически силови

...
Infiniti Motor Company ще представи нови автомобили с електрически силови
Коментари Харесай

Infiniti пуска електрически двигатели през 2021 г.

Infiniti Motor Company ще показа нови коли с електрически силови елементи от 2021 година, показа Хирото Сайкава,главен изпълнителен шеф на концерна, част от който е INFINITI – по време на международния конгрес на Automotive News.

Клиентите могат да чакат коли с необикновен дизайн като Q Inspiration Concept, който бе показан в Детройт, с напълно друго равнище на електрифицирано шофиране, което ще е еволюцията на сегашните мотори на Infiniti.

Компанията ще предлага микс от изцяло електрически коли (EV) и e-POWER коли – като по този метод ще показва цялостната гама от технологии за намаление на нездравословните излъчвания, с които разполага в позицията си на премиум марка.

Патентованата e-POWER технология на Infiniti се характеризира с дребен бензинов мотор, който зарежда батерия с висока продуктивност и по този метод отстрани потребността от външен източник за зареждане с сила. Тази технология съчетава удобството от зареждането на бензин с преживяването при шофиране на изцяло електромобил.

В резултат на наблягането на технологиите за намаление на нездравословните излъчвания, Infiniti чака повече от половината продажби в световен аспект да са на електрически коли до 2025 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР