Инфарктът почти винаги ни сварва неподготвени. Повечето хора не разбират

...
Инфарктът почти винаги ни сварва неподготвени. Повечето хора не разбират
Коментари Харесай

Как да избегнем инфаркта с черен пипер

Инфарктът съвсем постоянно ни сварва неподготвени. Повечето хора не схващат какво им се случва – усещат притискаща, пареща болежка зад гръдната кост, която не отминава. В подобен миг наложително би трябвало да се повика кола за спешна помощ, само че от време на време изпадаме в обстановки, в които не можем да стигнем нито до телефон, нито пък имаме хапче подръка.

Д-р Д. Кристофър и доктор Р. Шулц са стигнали до извода, че можем да спрем инфаркт в границите на минута благодарение на един артикул, който всеки има в шкафчетата у дома. В продължение на 35 години Джон Кристофър следил резултатите на черния пипер върху човешкото тяло. През цялото това време положението на пациентите му, които са го употребявали, доста се е подобрило.
За да спрете идния сърдечен удар, би трябвало да добавите една чаена лъжичка надробен черен пипер към чаша вода. Този пикантен пипер съдържа огромно количество капсаицин, който нервира дихателните пътища, кожата и лигавиците, изясняват създателите на проучването.

„ Това е обезболяващо и разсейващо. Този способ е подобаващ единствено в случай че индивидът е в схващане. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки дестилат от черен пипер под езика “, споделят те.
Освен това черният пипер е доста здравословен. Съдържа минимум 25 субстанции, които могат да имат удобен резултат върху човешкото тяло. Лекарите оферират тази люта фалшификация за възстановяване на метаболитните процеси. Той има добър резултат върху усвояването на потребни микроелементи и даже способства за загуба на тегло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР