Индустриален парк на терен от 155 декара в град Бухово

...
Индустриален парк на терен от 155 декара в град Бухово
Коментари Харесай

Собственик на фирма "Титан" ще строи индустриален парк до Кремиковци

Индустриален парк на терен от 155 декара в град Бухово в региона на " Кремиковци " ще построят сдружения на един от някогашните притежатели на сметопочистващата компания " Титан Апелативен съд " Иво Иванов.

Зоната е планувана за далекоперспективно развиване на региона край София, като през днешния ден Столичният общински съвет утвърди устройствения проект за терена. Планът планува до 2025 година сдружението " Глобал изток запад България " да построи 31 здания в терена, разграничени в четири зони, както и нужната техническа инфраструктура.

Максималната им височина може да бъде 15 метра, като те ще бъдат хранилища, за промишлено, административно и публично прилагане. Теренът се намира край град Бухово, зад някогашния цех " Кремиковци ".

Представител на " Глобал Изток Запад България " е Иво Иванов, като той влиза в съвета на шефовете, дружно с Румяна Иванова и сдружението " Глобъл уест груп България ", което също се ръководи от двамата, демонстрира информация в Търговския указател.

Иванов беше съсобственик с Димитър Борисов на компанията " Титан Апелативен съд ", която навлезе в бизнеса със сметопочистването в София през 2009 година, когато общината приключи договорите си с компаниите на Румен Гайтански - " Волф " и " ДИТЦ ". Впоследствие компанията завоюва състезанията за същата активност в редица градове в страната, като тук-там беше в съдружничество с компании на братята Кирил и Георги Домусчиеви.

През разнообразни сдружения те не престават да събират боклука и да почистват улиците на София и в този момент. Дружеството на Иванов и Борисов - " Титан интернешънъл Холдинг ", е притежател на " Нелсен Чистота ", което е с максимален дял в консорциума " Титан София Изток 1 ", което почиства в регионите " Кремиковци ", " Панчарево " и " Искър ".

Иво Иванов и Димитър Борисов бяха притежатели на футболния " ЦСКА " от 2009 до 2013 година, като имаха съществена заслуга за последвалия банкрут на клуба. Нито едно от сдруженията не е показало телефон за връзка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР