Индонезийските власти удължиха търсенето на жертви от катастрофата на самолета

...
Индонезийските власти удължиха търсенето на жертви от катастрофата на самолета
Коментари Харесай

Индонезия удължи търсенето на жертви от катастрофиралия самолет на `Лайън еър`

Индонезийските управляващи удължиха търсенето на жертви от злополуката на самолета на самолетна компания " Лайън еър " и на черната кутия със записа на диалозите в пилотската кабина, съобщи Асошиейтед прес, представена на Българска телеграфна агенция.
 Няма оживели след рухването на индонезийския аероплан  Пътнически аероплан със 188 души на борда се разруши минути след излитането си от Джакарта
Ръководителят на Националната организация за издирвателни и избавителни интервенции Мухамад Сяуги сподели през днешния ден, че претърсването, в което вземат участие няколкостотин души и десетки плавателни съдове, ще продължи още три дни.

Боинг на " Лайън еър " катастрофира в понеделник, минути, откакто изхвърчал от Джакарта. Загинаха всичките 189 души на борда.

Сяуги сподели, че са засечени слаби сигнали, евентуално от устройството, записващо гласовете в пилотската кабина, само че самото устройство още не е открито заради дебелия слой кал на морското дъно.

Шефът на организацията сподели, че на дъното е открита забележителна част от обшивката на самолета, само че не и огромно парче от корпуса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР