Индийският премиер Нарендра Моди заяви днес пред президента Владимир Путин

...
Индийският премиер Нарендра Моди заяви днес пред президента Владимир Путин
Коментари Харесай

Индийският премиер критикува остро Путин за войната в Украйна

Индийският министър председател Нарендра Моди съобщи през днешния ден пред президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, че в този момент не е време за война, непосредствено нападайки обществено съветския държавен глава за съвсем седеммесечния спор в Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6987
На фона на конфликта със Запада поради войната Путин неколкократно е заявявал, че Русия не е изолирана на интернационалната сцена, тъй като може да се обърне на изток към огромните азиатски сили като Китай и Индия. Въпреки това на срещата в Узбекистан на Шанхайската организация ли пролича, че има безпокойствие от обстановката.

" Днешната ера не е ера на войни и аз доста пъти съм Ви го казвал ", съобщи Моди на срещата с Путин в античния град Самарканд, част от Пътя на коприната. Когато индийският министър-председател сподели това, съветският водач прехапа устни и погледна Моди, отбелязва Ройтерс, описвайки реакцията на Путин.

Путин отвърна, че схваща безпокойството на Делхи от спора в Украйна и желае той да завърши допустимо най-бързо. Той добави, че Киев е отхвърлил разновидността за договаряния и е решил да реализира задачите си на бойното поле. " Запознат съм с позицията ви по отношение на спора в Украйна, която вие непрекъснато демонстрирате ", сподели той на Моди. " Ще създадем всичко, с цел да спрем това допустимо най-скоро. За жал, противниковата страна, украинските ръководители, отхвърлиха всякаква опция за договаряния и обявиха, че желаят да реализират задачите си с военни средства ", съобщи още съветският водач. Той направи сходни мнения и на срещата си с китайския водач Си Цзинпин през вчерашния ден, заявявайки че схваща паниката на Пекин от спора.

Русия, против която Западът наложи наказания, се пробва да сътвори по-тесни връзки с Китай и Индия. Тези две страни се оповестиха за задълбочаване на икономическите връзки и купуват повече сила от Русия. Индия е на второ място по покупка на съветски нефт след Китай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР