Индийският микробиолог Регина Дас и няколко други изследователи анализираха много

...
Индийският микробиолог Регина Дас и няколко други изследователи анализираха много
Коментари Харесай

Учени и изследователи направиха заключение: “На Марс има растителен живот!”

Индийският микробиолог Регина Дас и няколко други откриватели проучиха доста фотоси на повърхността на Марс, взети от марсохода Кюриосити (), и направиха смелото умозаключение: “На Марс има растителен живот! ”Необичайните обекти, които са намерили на фотосите, са доста сходни на земните гъби и лишеи.И това не е изказване на въодушевени откриватели, а сериозна научна работа, оповестена в списанието Journal of Astrobiology and Space Science Reviews.
a1 4 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " На една от фотосите могат да се видят група от заоблени организми, които биха могли да бъдат камъни, в случай че нямаха “крачета ” като гъби.
a2 4 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " Едно от тези “крачета ” е изцяло очевидно на фрагмента нагоре.
a3 1 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " На други фотоси от повърхността на Марс, учените виждат на камъните странни петна с обширни, назъбени ръбове.

a4 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " Изглеждат доста сходни на лишеи или нещо като мъх.
a5 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " Като цяло, откривателите са разкрили 15 фотоси с мистериозни гъби или лишеи.
a6 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " Учените настояват, че тези формирания в действителност са доста сходни с формите на растителния живот.
a7 - Учени и откриватели направиха умозаключение: " На Марс има растителен живот! " Предвиждайки думите на скептиците, че всички тези обекти в действителност са камъни, Дас дава отговор, че на Земята няма геоложки и неорганични форми, способни да основават сходни форми със “стъбла “.

 Земни гъби
Земни гъби Според редакторите на Journal of Astrobiology and Space Science Reviews, всичко това е тествано от шест самостоятелни учени и осем висши редактора. От тях, 11 души предлагат работата за издание и единствено трима я отхвърлиха. Също по този начин, някои учени са предположили, че в някои изображения може да има проби от хематит – минерал от желязо.Интересно е, че до в този момент учените от НАСА не са коментирали обявата.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР