Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се различава

...
Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се различава
Коментари Харесай

Индийският хороскоп е смайващо точен

Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се разграничава от елементарния астрологически ред, тъй като е формиран освен от Слънцето, само че и от други забележими звезди. Може би поради това е необикновено прецизен. Нищо чудно, че индийците не излизат от у дома, без да са прочели хороскопа си.

Мангуста 11-23 януари

Тези хора са склонни да идеализират както живота си, по този начин и живота на познатите си. Те са доста очарователни, само че мъчно се доверяват. В същото време те са доста любящи. За тях е значимо да се осъществят добре в мечтаната сфера. В работата виждат задачата, без да виждат трудностите.

Маймуна 24 януари – 5 февруари

Представителите на този знак, може да наподобяват безразлични или студени, само че те имат доста уязвима душа. Оставайки сами тези хора постоянно вършат грандиозни проекти. Те постоянно търсят нематериалност и се пробват да станат по-добри. Всичките им познати се възхищават на възприятието им за комизъм.

Лъвица – 6-18 февруари

Тези хора, родени под знака на лъвицата, са доста харизматични и красноречиви. Те имат лидерски качества, само че рядко си го признават. Имат общителна душа и са подготвени да оказват помощ на всеки, даже на чужд. Животът им постоянно е обвързван с щедрост или мечтаят да посветят живота си на това. Тези хора обаче се наскърбяват постоянно за дребни неща и е редно да работят в посока на коригирането на тези качества.

Кон 19 февруари – 3 март

Тези хора наподобяват спокойни и консервативни, само че единствено на пръв взор. В душата им бушуват доста пристрастености. Те също не са уверени в качествата си. Не могат да живеят без други хора и имат потребност от поддръжка. Основната цел в живота им е да се влюбят. Те са подготвени да се приспособяват към колегата си и не виждат минусите му. Кариерата за тези хора е от второстепенно значение. Те обаче имат доста гении и, в случай че съумеят да се осъществят в живота, могат да станат доста сполучливи и самостоятелни.

Лъв 4-16 март

Родените през тези дати нормално са доста артистични, прочувствени и темпераментни. Уверени са в привлекателността си и тъкмо поради това са магнит за противоположния пол. Това не е инцидентно. Те не си показват живота без грижи и внимание към половинката си. Защото са отдадени на това, постоянно обаче не виждат, че биват употребявани. Тези хора не се опасяват от отчаяние, живеят за деня.

Крава 17-30 март

Представителите на този знак умеят идеално да управляват възприятията и страстите си. Те знаят какво желаят от живота и от всяка неточност си вадят поука, с цел да не я повторят. За тях е значимо да се усъвършенстват и да научат нещо ново за себе си. Според близките те са мъдри и търпеливи. Това качество им оказва помощ да са страхотни водачи или глави на семейство.

Слон 31 март – 12 април

Родените през тези дати са измежду най-щедрите. Те са доста търпеливи и великодушни. Обикновено не се хвалят с положителните си каузи, макар че ги правят постоянно. Заради несигурността си, постоянно представителите на този знак наподобяват ревностни и неуверени. Те споделят откровено с всички.

Кон 13-27 април

Тези хора се отличават с уменията си за връзка и предпочитание за триумф. Трудно им е да стоят на едно място и постоянно се стремят да получат нови познания. Винаги са в търсене на себе си и постоянно нямат съответна цел. Трябва им по-силна половинка, с цел да обуздаят свободолюбивият си темперамент и открият себе си.

Слон 28 април – 10 май

Представителите на този знак нормално са амбициозни и доста издържливи. Изглежда, че могат да се оправят с всяко предизвикателство, колкото и невероятно да наподобява то. Тези хора държат на стабилността във всичко – както в работата, по този начин и в връзките с хората. Много са ревностни и обичат да управляват всичко във връзката си.

Овца 11 – 24 май

Представителите на този знак са спокойни, само че в това време и доста темпераментни. Склонни са да водят сами разговор със себе си и да търсят естетика за душата си без помощта на психолози. Могат да бъдат водачи в кариерата си, само че и да играят второстепенна роля в персоналния си живот. За да спечелите сърцето им, ще би трябвало да положите доста старания.

Змия 25 май – 7 юни

Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Често зад маската им на равнодушие и надменност се крие нежна и уязвима душа. Те ценят интелигентността и положителните обноски, тъй като самите те са такива. Трудно обичат. Понякога прекалено много идеализират връзките си с колегата и постоянно изпитват незадоволеност малко по-късно.

Змей 8 – 20 юни

Тези хора нормално са модели за подражателство. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват. Те са мъдри по природа, само че и внимателни в персоналния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче 21 юни – 5 юли

Отзивчивостта на този знак доста притегля останалите хора, Представителите му нормално не си показват живота сами и постоянно желаят да са обградени от обичани хора. Имат моменти на наслада и горест. Те са с аналитично мислене и си дават сметка по кое време да поддържат някого в дадена обстановка.

Котка 6 – 19 юли

Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги желаят в живота си. Те имат вродена вътрешен глас. Те са доста чисти и обичат уюта и мира. Шумните празненства и компании несъмнено не са тяхната буря.

Гарван 20 юли – 1 август

Тези хора са привикнали постоянно да разчитат на себе си. Понякога носят прекомерно огромна тежест, без да се оплакват. Не обичат да съжаляват себе си. Имат богато въображение и са склонни да не демонстрират своите усеща. С доста близки хора обаче има възможност да си разрешат да се държат и доста прочувствено.

Пума 2 – 15 август

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Родените под него постоянно са сред положителното и злото, осъзнаването и незнанието. Какви ще бъдат, зависи единствено от тях. Тези хора, посредством прозрението си, имат като че ли магическа мощ над хората и могат да съблазнят всеки. За да ги запазите в живота си, би трябвало непрекъснато да им се възхищавате.

Мишка 19 – 29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления, само че за тях е доста значимо да реализират материално и обществено богатство. Обичат лукса, удобството и комфорта. В кръвта им е да управляват обстановката. Често са доста взискателни, така че мъчно избират сътрудник.

Плъх 30 август – 12 септември

Представителите на този знак са консервативни, рационални и рационални. Тези качества доста им оказват помощ в работата и кариерата. Уютът в дома за родените под този знак е доста значим съставен елемент. Ако би трябвало да избират сред работата и фамилията – несъмнено биха избрали второто.

Бик 13 – 25 септември

Външно представителите на този знак наподобяват спокойни и непоклатими. Това обаче не значи, че вътрешно от време на време не се усещат доста неуверени в себе си. Родените под тези дати са доста консервативни и всяка смяна в живота им, им основава стрес, или най-малко негативни страсти. За да се усещат добре, би трябвало да имат доста лоялна половинка, в която да са сигурни на 100%.

Бивол 26 септември – 9 октомври

Родените под този знак са доста харизматични и добродушни. В същото време са склонни да трансформират постоянно настроението си. До тях безусловно би трябвало да има човек, който е подготвен да ги схваща и приема такива, каквито са. За предпочитане, те би трябвало да насочат силата си към работа и творчество, а във връзка да се опитат да са по-постоянни и търпеливи.

Тигрица 10 – 22 октомври

Тези хора обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят в живота без боязън. Обожават приключенията и тръпката. Често са луди по изкуството. С тях ще е мъчно да се отегчите. Предадете ли ги обаче или, в случай че ги разгневите, то те повече може и да не ви погледнат.

Биволица 23 октомври – 5 ноември

Родените на тези дати са ярки и самостоятелни. На първо място за тях са славата и триумфа. Готови са да се трудят интензивно, с цел да станат най-хубавите в своята област. И въпреки всичко за множеството представители на този знак преди всичко е фамилията. Наистина се нуждаят от поддръжката на своите близки.

Тигър 6 – 18 ноември

Представителите на този знак се смятат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да реализират задачата си те може да не спят и да не ядат. След като получат това, което желаят обаче, те постоянно губят интерес и се ориентират към нещо друго. Непоследователни са и към околните си и в персоналния си живот.Ако съумеят да намерят баланс, животът им ще бъде доста по-лесен.

Елен 19 ноември – 1 декември

Често тези хора са увлечени от духовни практики. През целия си живот те са белязани да избират сред духовното и материалното и постоянно ще вършат избора си в интерес на второто. На външен тип наподобяват радостни и оптимистично въодушевление, само че това се дължи на обстоятелството, че те обичат да споделят позитивните си страсти на другите.

Сърна 2 – 14 декември

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е непрекъснато да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, постоянно получават това, което желаят. Не търпят интриги и даже с противоположния пол споделят намерено и откровено. За тях половинката им би трябвало да е привлекателна освен външно, само че и вътрешно.

Леопард 15 – 27 декември

Тези хора са общителни и отзивчиви. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един тим и да се пласират и развиват във всеки един бизнес. Винаги им е забавно да поддържат връзка – цялостни са с нови хрумвания и съумяват да вдъхновят всеки. Също по този начин те са доста лоялни и отдадени на приятелите си. Готови са да се пожертват поради другите.

Горила 28 декември 10 януари

Представителите на този знак се разграничават с кураж и увереност. Те са правилни на идеалите си и постоянно имат мнение по даден въпрос.Те са доста консервативни и търсят един сателит за цялостен живот, написа Жената Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР