Индийката Харназ Сандху спечели престижния конкурс за красота Мис Вселена.

...
Индийката Харназ Сандху спечели престижния конкурс за красота Мис Вселена.
Коментари Харесай

Индийка стана Мис Вселена 2021

Индийката Харназ Сандху завоюва влиятелния конкурс за хубост " Мис Вселена ". Събитието се организира в израелския курорт Ейлат и беше излъчено на страницата на състезанието в YouTube.

Първа подгласничка на Сандху стана парагвайката Надя Ферейра, а втора - Лалела Мсване от Южна Африка.

21-годишната победителка, която е актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико.

Конкурсът се организира в три стадия - показване на национално облекло, бански и изявленията с участничките, които да покажат ораторските им умения.

След кръга по бански костюми 10 участнички доближиха до финалната част на церемонията, след което единствено пет от тях имаха опция да отговорят на въпроси на съдиите по настоящи тематики и да се приближат до финала. След този стадий финалистките от Индия, Парагвай и Южна Африка трябваше да произнесат къса тирада по избрана тематика.Те бяха помолени да дадат съвет на девойките, които би трябвало да се оправят с натиска в днешния съвременен свят. Победителката се обърна към младежите с деятелен апел да имат вяра в себе си, да не се съпоставят с другите и да мислят за значимите събития, които се случват в света.

Момичета от 80 страни взеха присъединяване в 70-ото издание на състезанието, който за първи път се организира в Израел на фона на усложнения поради пандемията от ковид и апели за протест поради отношението на страната към палестинците.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР