Индийка стана най-младата жена командир на самолет Boeing 777 в

...
Индийка стана най-младата жена командир на самолет Boeing 777 в
Коментари Харесай

Запознайте се с най-младата жена командир на Boeing 777, насладете се на тази красавица

Индийка стана най-младата жена пълководец на аероплан Boeing 777 в света, оповестява английският вестник Independent.

Ани Дивя получила купата пълководец единствено на 30-годишна възраст, преодолявайки скромния си генезис, с цел да реализира нещо, което постоянно е било считано за необикновена упоритост от нейната общественост.

“За мой шанс родителите ми ме подкрепяха доста, макар че доста хора им споделяха да не ме изпращат на уроци по хвърчене. Имаше огромна опозиция от всички, изключително поради таксите, които бяха високи за родителите ми по това време “, споделя Дивя пред вестник Mirror Now.

Тя е родена в град Виджаяуада, щата Андхра Прадеш и получава образованието си в Кендрия Виялая. Повечето й съученици желали да станат инженери и лекари по съвет на родителите си, само че Дивя постоянно е желала да поеме по друг път.

“Още от детските си години желаех да стана водач, макар че нямах огромна визия по какъв начин да направя това “, споделя младата жена. С поддръжката на родителите си тя избегнала обичайна кариера и се записала в учебно заведение за летци, когато била на 17 години. Дивя работела старателно, спечелила си стипендия и приключила образованието си на 19 години.

Тя била наета от Air India и траяла постоянното си израстване в редиците, като се научила да кара Boeing 737 в Испания, преди да премине през образование за напреднали в Лондон. Там тя се научила да ръководи Boeing 777.

“Имах вид да поема командването на 737, само че Boeing 777 е самолетът, който постоянно съм желала да ръководя, тъй че трябваше да изчакам малко повече. Точно това желаех да върша “, споделя Дивя.

Докато работи в Air India, тя приключва образованието си, записва се на курс по типичен кийборд и употребява заплатата си, с цел да промени ориста на фамилията си. Тя финансира образованието в чужбина на брат си и на сестра и и купува къща на родителите си.

Дивя приканва и други дами да преследват желанията си. „ Всички дами би трябвало да преследват фантазиите си, изключително в този момент “, безапелационна е Дивя.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР