Индивидуалност, експресивност, бунт, интуиция, детайлност и класически нотки. Всичко това

...
Индивидуалност, експресивност, бунт, интуиция, детайлност и класически нотки. Всичко това
Коментари Харесай

Хармонията и характерът в интериора ни преследват навсякъде

Индивидуалност, изразителност, протест, вътрешен глас, подробност и типичен нотки. Всичко това може да бъде усетено в интериора на нашето време. Несъмнено живеем във време на същинска гражданска война в интериора, дължаща се на креативната независимост, съчетана с съвременни технологии и неограничени благоприятни условия.

Благодарение на актуалните благоприятни условия всеки може не просто да построи място, на което да живее, а да сътвори благополучен дом. Това можем да създадем в дните на ревютата Техномебел и Светът на мебелите, които събират на едно място всички хрумвания, трендове и визии, показвайки неограничените благоприятни условия на сегашното. Светът на мебелите ни дава опция да се вдъхновим с безчет нови хрумвания, а Техномебел ни разрешава да се срещнем с най-новите работни плотове и декори на плочи, мебелни малки врати, дизайнерски обков, функционални и ергономични механизми, уреди за вграждане, смесители, умивалници и още доста... Изложенията ще отворят вратите си напълно скоро – от 24 до 28 април в Интер Експо Център.

Даваме цялостна независимост на осветлението

Осветлението се нуждае от независимост. Това заляга в разбирането за модерните осветителни тела, тъй като за актуалния човек е значимо даже най-малкият подробност да бъде изкусен. Съчетавайки жанр, нововъведение и грациозност, своята функционалност на Светът на мебелите разкриват пленителната серия лампи Heng Balance Lamp. Техният дизайн чупи всички общоприети схващания за общоприет превключвател; те се включват и изключват посредством дървени топчета, а светлинният детайл е вграден в рамка и насочва светлината във вътрешността. Съчетанието сред жанр и светлина заляга и в основата на продуктова линия от осветителни тела, които Gala Collezione предлага. Своята хармонична магия още веднъж внасят и кристалите, вградени в полилеите на Preciosa Lighting.

Потопени в улеснение

Време е да се отпуснем. Какво по-приятно от това, да се потопим в прегръдките на комфортния триместен диван с мемори пяна Galla Chester. „ Негово Величество “ холът става същински благополучен и когато в него разположим Forest. Представена на Светът на мебелите, тя е изисканата и има съвременен дизайн с елегантни линии и стилни образни детайли вид „ Честър “. А с цел да ни е комфортно на всички места – както вкъщи, по този начин и в градината, можем да се спрем на столовете на „ Дива “ и „ Нора “. Красивият им тип и необятна и комфортна седалка с облегалка, ги трансформират в подобаващ избор за всеки дом.

Кухнятя! Кухнята!

Да! Кухнята! За да създадем това пространство в едно от обичаните си пространства, би трябвало да подходим в действителност деликатно и детайлно. Тук на помощ ни идват аспираторите THEA и THEA ISOLA. „ Ретрото е на мода “ – това е вградената в тях философия. Те оферират нова интерпретация на концепцията за ретро аспиратор, а дървената и иноксова рамка пресъздават ситуацията в кухнята напълно в подтекста на състарения градски жанр.

Паркетът, без който не можем

Винаги желаеме да се усещаме удобно, когато стъпваме, нали? Затова постоянно се стопираме на паркет, съчетаващ качество и външен тип. На ревю Техномебел ще ни бъде показано разнообразие от оферти, измежду които са естествените паркети и дюшемета BAUWERK, внасящи дух и характерност във всеки дом. И още нещо. Дървото оживява! Да, това е по този начин с продуктите на OSMO за финишна обработка на дървото с масла. Чрез тях се обезпечава поддръжката на цветовете. Продуктите се нанасят елементарно и при обработката не е необходим грунд и промеждутъчен шлайф.

И още малко за интериора...

За да бъде помещението ни уютно, е нужно изпипването на всеки подробност. Разбира се, това включва и стените. Доказвайки, че стената не е просто даденост, Техномебел ни дава избор от първокласни и елегантни облицовки. Мозайките можем да използваме в жилището, хотела, ресторанта, изложбената зала. На вниманието на посетителите са и многообразните декоративни релефни и ажурни панели, направени в България. Техномебел ни показва огромно многообразие от механизми и обков – за по-доброто асимилиране на пространството в помещението. Когато се чудим каква маса да изберем, можем да се вдъхновим от мениджърското предложение – „ Лукс “ или трапезната маса от натурални дъбови янове с железна структура.

С внимание, усет, чувство за естетика и съгласно самостоятелните разбирания, съчетани с съвременни технологии. Това е методът да създадем интериора, за който мечтаем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР