Индивидът, отнел в катастрофа живота на 21-годишната бургазлийка Неда, ще

...
Индивидът, отнел в катастрофа живота на 21-годишната бургазлийка Неда, ще
Коментари Харесай

Рецидивист заплаши, че ще си изкара мъжкото достойнство пред наша журналистка

Индивидът, лишил в злополука живота на 21-годишната бургазлийка Неда, ще лежи в пандиза 8 години. Както Burgas24.bg заяви по-рано, това е наказването, наложено на Момчил Баев от Бургаския областен съд.

Присъдата е 31-а подред за изпечения джигит, който е с главно обучение, в никакъв случай не е имал шофьорска брошура , все пак от години хвърчи по пътищата с раздрънкания си опел и рискува живота на хората.

Богатото престъпно досие на Баев и престоите му в пандиза не са оказали никакво въздействие върху незаконните му привички, в противен случай – джигитът се усеща недостижим. Показа го и през днешния ден, когато се нахвърли да блъска и заплашва медиите, пристигнали да отразят правосъдния развой.

" Махай се, ще ти счупя телефона! Ще си изкарам х*я да ми снимаш! Овца тъпа, не ме карай да обезумявам “, заплашваше неведнъж осъжданият джигит, който и сега се разхожда на независимост, защото е с мярка за неотклонение " Подписка “.

В правосъдната зала обаче мургавият субект не помни цветущите прилагателни и безусловно си глътна езика, когато арбитър Светлин Иванов се обърна към него за последни думи.

" Не знам ‘ко да кажа... подкрепям юриста “, смотолеви Баев.

" Доволен ли сте от резултата? Прави ли ви благополучен “, попита го магистратът, давайки му опция да се отбрани.

" Ми не е хубу “, измънка рецидивистът, без даже да му мине през мозъка да изиска амнистия от почернените родители на Неда.

Вижте скандалното държание на бруталния нарушител във видеото на Burgas24.bg!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР