"Индикациите са, че протестът на полицаите ще бъде спокоен. Служителите

...
"Индикациите са, че протестът на полицаите ще бъде спокоен. Служителите
Коментари Харесай

Николай Ангов: МВР нямат конкретно искане, просто вдигат шум

"Индикациите са, че митингът на служителите на реда ще бъде спокоен. Служителите на Министерство на вътрешните работи нямат съответно искане, просто подвигат шум”

Това съобщи Николай Ангов от „ Продължаваме Промяната” пред

По думите му за "Продължаваме смяната " формата на митинг е значима демонстрация на народна власт. „ Цялото ни държавно управление е стъпало доста пъти на митинги. Отнемането на правото на митинг не е нещо, което желаеме да направим”, безапелационен бе Ангов.

И добави, че от партията изрично са изброили аргументите, заради които чакат оставката на основния прокурор.

„ Когато Министерство на вътрешните работи работеше по случая с някогашния шеф на „ Булгаргаз”, знаете какво се случи с прокуратурата. Тя предотврати следствието, иззе документите и стартира следствие против служителите на реда, които са го разследвали. Това е един дребен образец за това по какъв начин Гешев пази статуквото”, изясни той.

Той разяснява и концепцията служителите на реда с наднормено тегло да получават безвъзмездни фитнес карти.

„ Има нормативи в Министерство на вътрешните работи за физическата подготовка на чиновниците. Има служители на реда, които са с ТЕЛК решение за неработоспособност. Ще пожелаваме това да не може да се случва при избрани длъжности ", изясни депутатът от Политическа партия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР