Ина Гаярди и Венелин Кондаков не търпят мъглите и мръсния

...
Ина Гаярди и Венелин Кондаков не търпят мъглите и мръсния
Коментари Харесай

Застудя и стегнаха багажите: Ина Гаярди и Венелин Кондаков пръснаха хиляди за нова екскурзия

Ина Гаярди и Венелин Кондаков не търпят мъглите и мръсния въздух, които са в обилие в София. Кое не е по този начин? Основното обаче е, че до момента в който ние дишаме и гледаме сивотата на столичния град, а и като цяло на доста места в страната, Гаярди и Кондаков хвърлят хиляди, с цел да избягат.

Виж още: Диаманти и скъпи часовници: Мис Варна се преобрази за мега гъзарски рожден ден

Инфлуенсърското семейство пътува за Сейшелите, където ще прекарат към седмица. Очевидно е, че Кондаков и Гаярди не стягат коланите, с цел да си разрешат идните коледни празници, само че в това няма нищо необяснимо. Венелин е притежател на един от топ фризьорските салони у нас, а Гаярди е певица и инфлуенсър.

Виж още: От мраз умри, гъзар бъди: Бояна Маринова се пусна в супер разголена рокличка 

Двамата още не са качили фотоси от ваканцията си, само че споделиха на стори в Instagram къде отиват. Тази година двамата пътуваха много, а годината им започва с почивка на Бора Бора, по-късно бяха в Гърция, няколко пъти в Италия, а в този момент е ред да завършат годината още веднъж с екзотика. Ние нямаме самообладание към този момент за готините фотоси и сторита, с които ще ни залеят доста скоро.

Виж още: Пищните форми още веднъж са на мода! Топ инфлуенсърка снима поредна провокативна фотосесия 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР