Имунната система на нацията е срината, има увеличение на пост-ковид

...
Имунната система на нацията е срината, има увеличение на пост-ковид
Коментари Харесай

Шефът на “Пирогов“: Имунната система на нацията е срината

Имунната система на нацията е срината, има нарастване на пост-ковид резултатите. Това съобщи в ефира на " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ шефът на " Пирогов " Валентин Димитров.
Прочетете още
2023 трябваше да се въстанови естествения темп на работа на " Пирогов " след пандемията и годината беше доста сложна, като над 250 хиляди пациенти са минали през болничното заведение, 18 хиляди от тях неосигурени. 25 хиляди интервенции са били осъществени в лечебното заведение за предходната година. Тежките случай са доста, заключи Димитров.

Между 3 и 15-16 годишна възраст са потърпевшите от пиратки тази година, случайте са 10. Последствията от гръмнала пиратка в ръката са тежки и водят до инвалидизация. Едното пръстче липсва на 3-годишното дете, потърпевшо тази година от случай с пиратки, сподели още Димитров.

Пирогов беше превърната в Коронавирус болница по време на пандемията, в този момент при нас не се лекуват заболели от Коронавирус. Имунната система на нацията е срината, има нарастване на пост-ковидните резултати, сподели още шефът на " Пирогов ".

На въпрос дали ще подаде оставка в случай че обвиняванията от здравния министър се окажат вярни, Димитров отговори: " Ако излезнат данни за нарушавания от моя страна, ще си понеса отговорността. " Получих политическа поддръжка, без да съм я желал. Това значи самопризнание за това, което съм приключил. 853 хиляди лв. е облагата на Пирогов, сподели Димитров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР