Имунизационният център, разкрит в медицински център „Н. И. Пирогов“ (с

...
Имунизационният център, разкрит в медицински център „Н. И. Пирогов“ (с
Коментари Харесай

Празнично работно време на имунизационния център в „Пирогов“

Имунизационният център, оголен в медицински център „ Н. И. Пирогов “ (с вход откъм бул. „ Пенчо Славейков “), ще работи с празнично работно време на Великденските празници през 2022 година Това оповестиха от лечебното заведение.

На 22.04. (Разпети петък), 23.04. (Велика събота) и на 24.04. (Великден) Медицински център „ Н. И. Пирогов “ ще бъде затворен за обслужване на пациенти.

Всеки искащ да получи ваксина против Covid-19 може да се ваксинира на 25.04.2022 година (понеделник) от 08:30 до 18:30 часа. Разполагаме с задоволителни размери от всички позволени за приложимост на територията на Р България ваксини срещу Covid-19, като количествата са съобразени с равнището на публичен интерес към имунизацията. Нашите екипи, ангажирани с процеса на имунизация, следват строго прецизирани протоколи на работа, които да подсигуряват гладкото протичане на процеса.

Продължава имунизационният развой против коронавирусна зараза и на деца на възраст от 5 до 11 година като това става след оценка на настоящото положение на дребните пациенти от педиатър. Във връзка с рационалното разходване на флаконите при имунизацията на пациентите на възраст от 5 до 11 години е належащо авансово записване на час за слагане на имунизацията на телефон 02/ 91 54 574. За изгодите от имунизацията при децата може да се запознаете на уеб страницата на акцията „ +мен “, създадена от Министерството на здравеопазването –.

Работното време на пунктовете пред основния вход на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, където жителите могат да си създадат антигенни и PCR проби, остава непроменено: всеки ден от 8:00 до 19:00 часа.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР