Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на

...
Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на
Коментари Харесай

Радев: Импийчмънтът най-много да доведе до окончателен крах на властта

Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Най-много да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството. Това съобщи президентът Румен Радев през днешния ден, предаде  БГНЕС.

Преди дни президентът смъкна доверие от държавното управление, а през днешния ден на въпрос по какъв начин ще работи с премиера и кабинета за в бъдеще, Радев сподели, че въпросът не е какво ще прави той. „ Въпросът е какво ще вършим всички ние българите, ще си върнем ли закона, ще си върнем ли страната, ще си върнем ли справедливостта, ще си върнем ли роднините зад граница ”, сподели президентът. Радев изясни, че не знае на кой министър председател да има вяра, защото Борисов непрекъснато си сменя изказванията. Той акцентира, че не е срещу влизането на България в Еврозоната, още повече, че страната е длъжна да го стори съгласно Лисабонския контракт. 

На  4 февруари в послание към народа президентът Румен Радев разгласи, че снема доверието си от държавното управление. Час по-късно министър председателят Бойко Борисов му отговори, че няма пресечна точка с него и нищо не губи от този акт. На идващия ден Борисов съобщи, че не е в никаква война с президента.

Очаквайте подробности
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР