Имотът на кралицата се появи на сайта Airbnb.Къщата, разположена в

...
Имотът на кралицата се появи на сайта Airbnb.Къщата, разположена в
Коментари Харесай

Искате ли да отседнете в имението на Елизабет II? Вече може!

Имотът на кралицата се появи на уеб страницата Airbnb.

Къщата, ситуирана в Норфолк, се състои от четири спални и две бани. И в случай че в миналото сте се чудили какво е да живееш като кралска персона, сега имате късмет да изпитате това наслаждение.

Преди това Garden House е бил някогашният дом на основния градинар на кралица Елизабет II. Според формалния уеб страница имението е владеене на кралското семейство от 1862 година, когато е закупено като подарък за принц Алберт за неговия 21-ви рожден ден.

Според описанието на уеб страницата: в имението могат да се настанят до осем души, както и три кучета. Всички мебели и фотоси в къщата в миналото са се помещавали в кралската резиденция.



До къщата има павиран вътрешен двор и барбекю на дървени въглища.

Принц Уилям и Кейт, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, също имат резиденция в имението. Кралица Елизабет им подари Anmer Hall с 10 спални, откакто се ожениха през 2011 година

За да резервирате престой, ще би трябвало да действате бързо – датите към този момент са запълнени до февруари 2024 година И престоят там ще коства към £364 на нощувка, пишат от Entertainment Tonight.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР