Имейли на беларуски език съобщават от името на Кристалина Георгиева,

...
Имейли на беларуски език съобщават от името на Кристалина Георгиева,
Коментари Харесай

Забъркаха Кристалина Георгиева в измама: От нейно име се предлагат 1,5 млн. долара

Имейли на беларуски език оповестяват от името на Кристалина Георгиева, че получателите ще получат банкова карта с 1,5 млн $ вътре, би трябвало единствено да пишат на един адрес, който няма нищо общо с МВФ. Оттам пък им дават отговор, че би трябвало да платят известна сума, с цел да им задействат картата.

Ето какво написа в писмото на измамниците:

Изпратих ви това писмо преди месец, само че не не ми отговорихте, не съм сигурна дали сте го получили, по тази причина ви го адресирам още веднъж. Аз съм госпожа Кристалина Георгиева, общоприет шеф и ръководител на Международния валутен фонд.

Наистина, разгледахме всички спънки и въпроси, свързани с идната Ви транзакция и невъзможността Ви да покриете таксите за превод, начислени Ви за минали разновидности на превод, апелирам, посетете нашия уеб страница за удостоверение www.imf.org

Ние сме Бордът на шефовете на Световната банка и Международния валутен фонд (МВФ) във Вашингтон, окръг Колумбия, в съдействие с Министерството на финансите на Съединени американски щати и някои други съответни проверяващи организации тук, в Съединените американски щати. Наредих на нашата United Bank of Africa Lome Togo Foreign Remitance Unit да Ви издаде VISA карта, в която ще бъдат заредени Вашите средства в размер на 1 500 000,00 милиона $ за по-нататъшно евакуиране на Вашите средства.

По време на нашето следствие с смут установихме, че заплащането Ви е било непозволено забавено от корумпирани чиновници на банката, които се пробват да трансферират средствата Ви в персоналните си сметки.

И през днешния ден Ви осведомяваме, че средствата Ви са преведени по Вашата VISA карта от банка UBA и са подготвени за приемане. Сега се свържете със секретарката на банка UBA, която се споделя госпожа Вивиан Франсис. Имейл ([email protected]).  Изпратете й следната информация, с цел да достави вашата акредитирана карта VISA ATM на вашия адрес. Тук се желае цялостното име, сегашно местоположение и непрекъснат адрес, пощенски код, телефон, е-поща, сканирано копие на персоналната карта, специалност, възраст, пол.

С почитание,

Г-жа Кристалина Георгиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР