Името на режисьора Максим Генчев напоследък присъства непрекъснато в медиите.

...
Името на режисьора Максим Генчев напоследък присъства непрекъснато в медиите.
Коментари Харесай

Максим Генчев с коментар за дъщерята на Румен Радев

Името на режисьора Максим Генчев в последно време участва непрестанно в медиите. Оказа се, че след големия хейт за кино лентата му за Васил Левски, този за Христо Ботев още веднъж търпи сериозна рецензия и то от негови сътрудници от арт средите. 

Нападат го, че кино лентата му за нищо не става, а във войната се включиха огромни имена от артистичните и телевизионни среди. Отнесоха го даже актьорите, които имат роля във кино лентата за Христо Ботевв. 

Максим Генчев е посетител на Красимир Красимиров в светския подкаст " Не съм подобен човек ", където ребром отговори на всички въпроси, коитоинтересуват обществеността. 

" Вероятно провокирам тръпка на злоба, яд, обич, на всевъзможни усеща. Аз съм отговорен, от мен потегля всичко. Заради мен е този хейт, а не поради кино лентата. Не съм психиатър и не мога да дам точна диагноза на хора, които не са гледали кино лентата, само че пък имат мнение за него ", по този метод Максим Генчев си изяснява големия хейт, който получава напсоледък за кино лентата си за Ботев. 

" Калин Сърменов е доста безочлив човек. И да го биеш - няма да знае защо. Нагъл тъпанар. Да вземе да гледа кино лентата и да види, че когато Ники Илиев се прицелва и затваря едното си око е тъй като взима на мушка щерка си. Закача се, това е смешка ", съобщи Генчев за нападките на шефа на Сатиричния спектакъл. 

Максим Генчев е доста прям и за връзките си с Българска национална телевизия и нападките от страна на Емил Кошлуков, също по този начин разяснява и грозните думи на Любен Дилов-син. За първи път приказва за дъщерята на президента Румен Радев, като разкри неподозирани неща за нея. А към финала на диалога Максим Генчев толкоз се разчувства, че не съумя да скрие сълзите, които потекоха като извор от очите му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР