Името на новия заместник-кмет на София ще стане ясно утре.

...
Името на новия заместник-кмет на София ще стане ясно утре.
Коментари Харесай

Фандъкова ще обяви в четвъртък името на новия заместник-кмет


Името на новия заместник-кмет на София ще стане ясно на следващия ден. Това заяви в Министерски съвет кметът Йорданка Фандъкова.

Настоящият неин заместител Евгени Крусев подаде оставка поради почнало следствие на прокуратурата, обвързвано с ремонта на улица „ Граф Игнатиев ".

Приех оставката на Евгени Крусев. При състояние, че има повдигнато обвиняване той като възложител носи своята отговорност и това беше напълно виновна реакция. Желанието на Крусев беше да бъде освободен, с цел да се изяснят всички условия “, изясни Фандъкова.

Общината е изпратила преди месец изработен одит до прокуратурата във връзка със градежа на „ Графа “. Целта е обвиняването да си обясни аргументите за всички обстоятелства, свързани с подмяната на материалите, вложени в ремонта.

Фандъкова отхвърли да разяснява следващите ремонти на ремонта на централната улица. Според нея, когато нещо не е завършило няма по какъв начин да се разяснява. Ако нещо не е направено както би трябвало, изпълнителите на момента се връщат да преправят секторите. „ За мен е значимо оптимално бързо да се пусне трамвайното трасе “, безапелационна е кметицата. Очаква се до края на седмицата комисия от ДНСК да прегледа и одобри от изпълнителите ремонтирания релсов път.

Йорданка Фандъкова регистрира още, че над 74 000 „ зелени билета “ са продадени от пунктовете на Центъра за градска подвижност през вчерашния ден. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР