Името на Христо Стоичков ще изгрее на новия и свръхмодерен

...
Името на Христо Стоичков ще изгрее на новия и свръхмодерен
Коментари Харесай

Името на Ицо Стоичков ще грее на новия стадион на Барса

Името на Христо Стоичков ще изгрее на новия и свръхмодерен " Камп Ноу ".

Съоръжението на Барселона търпи реорганизация, след която входовете към обособените браншове ще бъдат кръстени на някои от най-големите митове на клуба като благодарност за стореното от тях. Една от вратите на именития дом на Барса ще носи името на Кавалера на " Златната топка " от 1994 година, написа " Труд ".

Поредното самопризнание за Христо Стоичков в Каталуния идва след допитване до почитателите, които и до през днешния ден помнят триумфите на великия българин и любовта му към тима. Именно с емблематичния №8 в състава си Барса подвигна първата в историята си Шампионска лига.

Сега името на Камата ще бъде паралелно до тези на Йохан Кройф, Диего Марадона, Лионел Меси, Роналдиньо, Карлес Пуйол и други. 

Очаква се " Камп Ноу " да отвори порти в края на годината, когато ще проработи с 60% от оптималния си потенциал. Новото украшение на европейския футбол би трябвало да бъде изцяло приключено за началото на сезон 2025/26 по първични проекти. Новият потенциал на оборудването ще се усили от 99 000 на 105 000 фенове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР