Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно

...
Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно
Коментари Харесай

Ясновидка сензационно пред "ШОУ": Бях отвлечена от Петър Христов, а убийството в Нови Искър е извършено от 2 банди

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на присъединяване й в телевизионното риалити „ Ясновидци ”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор здравна сестра Валя Червеняшка, а също по този начин се оправи сполучливо и с редица други задания. По традиция я потърсихме да даде нейните прогнози за бъдещето на България през 2018 година Както постоянно тя е откровена и приказва за всички наболели проблеми – политически и публични. Сподели и забавни случки от нейния живот, които са почтени за включване във  филм на ужасите. Ето какво показа Николета Йорданова за читателите на „ ШОУ “. 
- Николета, каква година чака България? Какво можеш да предскажеш за 2018-а?
- Много пожари и катаклизми ще има, както и голям брой произшествия по пътищата. Виждам още доста умрели деца, приказвам за бебета. Грип ли ще е, ваксини ли ще са, не знам точно… Но ще има подсъдими.

- Какво е бъдещето на Европейския съюз и участието на България?
- Европейският съюз ще се разпадне доста скоро. Англия разбра, че корабът „ Титаник “ потъва и поради това се махат. По нея ще тръгнат и други. Не могат да се спогодят с Германия, тъй като не се поддават на операции. Те са си националисти и изобщо не ги интересува кой какво им споделя.

- Атентатори имат ли интерес към страната ни? Има ли от какво да се тормозим?
- В цяла Европа ще има атентати, чакат единствено сигнал. Чакат единствено популацията да се успокои и внезапно да им докарат стрес. Може и тук да се случи. Виждам падаща висока стена на нещо, високо като на мост е, само че не мога тъкмо да го погледна. Къде да има такова нещо?!

Виждам го по какъв начин се пропуква бетонът и пада!

Сега ми се явява още нещо - ще открият още трупове като Вероника, която беше отвлечена. Наркомани ще протягат ръка на възрастни хора, роми и българи отново ще се избиват. Протестите ще не престават – учители, лекари, всичко живо ще стачкува.

- А естествени бедствия виждаш ли?
- Пожари, пожари! Наводнения няма да има този път.

- По всичко проличава, че тази зима ще минем без сериозен мраз и с малко сняг. Това дали ще окаже въздействие върху посевите и това дали няма да докара до нови нараствания на някои артикули?
- 100% ще е по този начин. Бащата на щерка ми работи в мелница и съм наясно защо става въпрос. След като няма добра зима, изцяло обикновено е идната година да е трагична. Ще вдигнат цените, напряко ще ни ударят в земята. Ще има дефицит на жито, а нали не мислиш, че ще извадят от държавния запас?! Пак някой ще има спекулация от цялата история, а хората ще броят последните си стотинки за самун. А другояче са дали 100 милиона да оправят турската баня в столичния квартал „ Овча купел “… Пак някой има интерес да бръкне в кацата с меда.

- Тъй като си добра в разкриването на убийства, няма по какъв начин да не те попитам за шесторното ликвидиране точно на Нова година в Нови Искър. Можеш ли да кажеш какво се е случило в онази злокобна нощ и кой стои зад тази свирепост?
- Въобще не е този човек, който оповестиха. Той е също жертва като убитото семейство. Това се случи за похищение на вниманието на хората. Когато има ликвидиране или нещо такова, ръководещите си вършат каквото желаят. В този случай, до момента в който се гърмеше с тази история, подвигнаха бензина. Те търсят да се случи голям скандал, с цел да си работят по техните схеми.



Убийството е направено от две групи –

едната убива фамилията в къщата, а другата група отвлича този Росен, инсценирайки че се крие. Взимат му отпечатъци и нагласят по този начин нещата, че той ги е прострелял. Две седмици това беше тематика на диалог и никой не обърна внимание, че подвигнаха горивото с 40 стотинки. Това им беше задачата.

- Появиха се клюки, че посоченият за палач Росен е жив и избягал в чужбина…?
- Говорят нелепости! Намереното тяло е негово, само че преднамерено е обезобразено, с цел да протакат делата и отново да се приказва по случая. Има си такива групи, които знаят какво вършат.

- Голям потрес бе и убийството на предприемача Петър Христов…
- Ако знаеш този какъв брой ме е тормозил… Лично неговите групи мен са ме отвличали – мен и моята другарка, поради 10 хиляди $. Една година се крих в Русе! Не знаеш за какъв стрес става на въпрос. Изкараха ни двете отвън София, в Казичене. Сложиха ми една тухла на главата, желаеха да ми разпилян черепа с нея. Тези пари те ги откраднаха от нас. Много съм го клела!


Петър Христов

- Вероятно има още доста сходни неразрешени случаи, които даже не са достигнали до медийното пространство?
- Тепърва ще има огромни убийства на крупни предприемачи. Сформирана е нова група, по сходство на „ Наглите “. Трябва единствено да стартират да набелязват евентуални жертви, които да изнудват. Те хванаха „ Киларите “ и „ Наглите “, обаче в този момент ще се образуват нови. И всичките са служители на реда.

- В политически проект какво виждаш? Ще има ли някакви разтърсвания по горните етажи на властта?
- Клатят се столове, би трябвало да си заплащат. От един стол обаче ще сядат на различен. Почти няма да има там фрапантно развиване.

- Какво ще кажеш и за родния елит? Има ли някой, на който да му е направена черна магия и би трябвало незабавно да потърси помощ?
- Почват една с друга да си сменят сътрудниците, приказвам ти за пайнерките. Ще си сменят някогашни любовници, огромни рокади ще настъпят. Постоянно си вършат една на друга вълшебства, завиждат си.
Сега се сещам да ти опиша и една история с певицата Емилия. Бях схванала, че има паник офанзиви, а нали и аз имах. Реших да й намеря номера и да й се обадя. Вдигна ми, показах се и я попитах какво може да ме посъветва. Тя ми затвори телефона. Сигурно си е помислила, че й върша вълшебства и надали не ревизирам до каква степен е стигнало действието й. Аз обаче вълшебства не върша, единствено скапвам. Всеки естествен човек ще си намерения по този начин, по тази причина не й се дразня.

________________________________________________________________________________________________________

Баща й се пробва да я убие
На дребната Николета още от ранна възраст небесните сили стартират да й подават информация, само че детето не осъзнава, че е по-различно от другите - счита, че при всички хора е по този начин. Уникалната й заложба се отключва изцяло през 2000 година, когато биологичният й татко прави опит да я убие. От удара в главата момичето изпада в клинична гибел, и когато се връща в света на живите, усеща, че свръхестествените й умения се ускоряват и стартира да вижда в предишното и бъдещето, След време Кубрат Томов й споделя, че в древността, когато подготвяли шаманите, ги удряли в дясната страна на тила – там, където я блъснал татко й.

_________________________________________________________________________________________________________

Лекува паник офанзивите си с алкохол
„ Имах паник офанзиви в продължение на една година. Това не е болест, а положение. Излекувах се с алкохол. Бях стигнала до алкохолизъм. Работех и непрекъснато пиех. Когато стартира сърцетуптенето и подвигна кръвно, почвах да пия. За два часа пиех по 100 г ракия. Само това ме спасяваше. Така половин година и по-късно ме вкараха в „ Бърза помощ”. Един другар, доктор, ми сподели, че би трябвало да престана с ракията и да мина на вино или бира, тъй като ще стигна до алкохолизъм. И доста хора са в това състояние, това е заболяването на 21-и век. Хората избират антидепресантите и вървят непрестанно при психиатри. И аз вървях при подобен експерт, само че ми споделиха, че всичко ми е наред. Просто върша нервни рецесии, актуалните паник офанзиви. Лечението се показва във времето. Никой не може да ти помогне, самичък би трябвало да го направиш. Аз обаче започнах да си върша изчиствания, каквито върша на клиентите си срещу вълшебства. Затова доста бързо прекосих това нещо, другояче да ме е влачило като другите в продължение на години. Отключва се при стрес. Намерих едно куче на улицата и започнах да му диря приемни родители. Обичам да избавям животни. Не му открих семейство и си го оставих при мен. В Червен бряг има един цялостен изрод, който го сгази преднамерено. Кученцето умря в ръцете ми и тогава се отключи това нещо. Страхът е ненормално мощен, все едно умираш. Дотогава нямах грам отмора, бях се трансформирала в машина за работа. Неслучайно хората са споделили, че събота и неделя би трябвало да се отдадеш на отмора, другояче ще превъртиш. Нека никой не се подиграва на човек в такова положение, тъй като рано или късно ще го стигне и него”, за първи път разкри за проблемите си в предходно изявление за „ ШОУ “.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР