Името на европейския комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи

...
Името на европейския комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи
Коментари Харесай

Гръцкият еврокомисар е замесен в аферата със скъпите лекарства?

Името на европейския комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и поданството Димитрис Аврамопулос изплува в аферата със скъпите медикаменти, която разтресе Гърция.

Представителят на южната ни съседка в органа на изпълнителната власт на 28-те бе упрекнат, че като министър на опазването на здравето от 2007 до 2009 година, е покровителствал швейцарска фармацевтична компания. Както novini.bg към този момент писа, лявото държавно управление отпред с Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015... към профила упрекна няколко някогашни министри, че са получавали големи подкупи от производителя на медикаменти. В същото време компанията е поддържала доста високи цени на своята продукция, пусната в гръцки аптеки.

Аврамопулос съобщи, че информацията е невиждан скрит план. "Само заболели мозъци може да набедят виновни хора в корист с човешкото здраве ", съобщи той.

Сред упрекнатите бе и някогашният министър председател на Гърция Антонис Самарас Антонис Самарас - гръцки политик и икономист. Премиер от 19 юни 2012... към профила. Той съобщи, че е завел правосъдно дело против неговия правоприемник на поста. "Това е чиста проба клюка ", безапелационен бе политикът от дясноцентристката партия "Нова народна власт ", представен от сръбското радио Б92.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР