Името на еврокомисаря по образование, наука и технологии Мария Габриел

...
Името на еврокомисаря по образование, наука и технологии Мария Габриел
Коментари Харесай

Спрягат Мария Габриел за наследник на Борисов

Името на еврокомисаря по обучение, просвета и технологии Мария Габриел влезе в премиерската рулетка за възможен правоприемник на Бойко Борисов, в случай че се прави второ държавно управление в границите на този парламент, а не предварителни избори.

Така се разчитало на връщане на поддръжката от Европейски Съюз към държавното управление, която сега клони към нула, което елементарно се разчита в поддръжката за митингите у нас от водещите медии, в това число държавните и публичните, в основните страни на Съюза, плюс формалните позиции на Брюксел, написа " 19 минути ".

Малко евентуално наподобява обаче държавното управление на Европа, чието сформиране и наместване преди година струваше толкоз нерви, старания и безсънни нощи, да бъде разрешено да се размества поради удобството на премиера Борисов. Още повече, и в предишния състав на Европейската комисия властта ни към този момент аргументи главоболия в Брюксел, откакто Кристалина Георгиева напусна поста си на заместник-председател и ресора Финанси, с цел да се опитва несполучливо за началник на Организация на обединените нации, а след това да откри кей в Световната банка и да финишира в МВФ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР