Името на Еден Азар попадна в трансферните спекулации с лондонския

...
Името на Еден Азар попадна в трансферните спекулации с лондонския
Коментари Харесай

Артета иска да превърне един от кошмарите за Арсенал в мечта

Името на Еден Азар попадна в трансферните спекулации с лондонския Арсенал, което би могло да се трансформира в една от най-сензационните покупко-продажби през идното лято.

Френското издание Foot Mercato твърди, че белгиецът е в листата с покупки за Микел Артета, който явно цели да внесе повече опит в младия си състав.

31-годишният Азар през годините си построи имиджа на един от кошмарите за „ артилеристите “. Той има 7 гола и 3 асистенции против тях, а най-силният му мач бе във финала за Лига Европа през сезон 2018/19, когато оказа помощ на Челси да вдигне трофея. Това ги трансформира и в обичания му противник.

Реалистично видяно обаче Артета надали има сериозен интерес към рекордната покупка на Реал Мадрид с оглед формата, в която се намира през миналите няколко години. Еден Азар се трансформира в периферна фигура в резултат на множеството си травми, а и сега Габриел Мартинели окупира лявото крило и надали звезда от ранга на капитана на Белгия би се примирил със статута на запаса другаде, с изключение на в Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР