Името на директора на Службата за външно разузнаване на Руската

...
Името на директора на Службата за външно разузнаване на Руската
Коментари Харесай

Нинова на снимка с Наришкин – такава „пета колона“ не е имало от времето на ген. Заимов

Името на шефа на Службата за външно разузнаване на Руската федерация доби известност у нас около визитата му в Дубай, с цел да се застъпи за Васил Божков
От Facebook профила на юриста Димитър Стоянов

На фотографията е Корнелия Нинова. Заместник министър-председател по стопанската система и промишлеността и министър на стопанската система и промишлеността. Отговарящ за оръжейната ни индустрия. В държавното управление на " смяната ", с съдружен сътрудник " евроатлантиците " от ДеБъ.

До нея на фотографията е Сергей Наришкин. Наришкин е шеф на Службата за външно разузнаване на Руската федерация, непрекъснат член на Съвета за сигурност на РФ, включен в санкционните описи на Съединените щати и Европейския съюз след анексирането на Крим от Русия.

Атанас Атанасов, доверени прокуроре на БКП-Разград от времето на Възродителния развой, какво говореше ти за съветското външно разузнаване и българското държавно управление?

Толкова огромна пета колона в ръководството на страната, както има във вашето държавно управление, сякаш на " смяната ", не е имало от времето на военачалник Владимир Заимов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР